Storm har haft sex med 218 kvinder: 'Jeg bliver sat i bås'

Han mener ikke, at antallet af sexpartnere skal være tabu for hverken mænd eller kvinder.

(© (c) DR)

Siderne i Storm Karl Baldersons lille sorte bog er fyldt med navne.

218 for at være helt præcis.

Og bag hvert navn gemmer der sig en kvinde, han har haft sex med.

Selv om Storm, der netop er fyldt 32 år, ikke selv kan se problemet i antallet af sexpartnere, holder han det alligevel hemmeligt, når han er på date.

- Det er absolut ikke det første, jeg siger. Ofte siger jeg det aldrig nogensinde. Hende, jeg var gift med på et tidspunkt, vidste slet ikke, at jeg havde været i seng med så mange. Det er noget, jeg altid har holdt tæt ind til kroppen, siger Storm, der bor i Aalborg.

De gange han har sagt det til folk, har de nemlig ikke reageret positivt på det. Tværtimod føler Storm, at han bliver dømt alene på baggrund af antallet.

- Jeg bliver sat i bås. Mange har en holdning til mig, og de synes, at jeg er en player, og at jeg ikke er reel i det, jeg gør. Og det passer simpelthen ikke. Jeg hygger mig bare, til jeg finder den rette og tillader mig at være fri, og det er der ingen skam i, siger Storm.

Han har datet en masse kvinder i jagten på den eneste ene, og nu deltager han i DR3's eksperiment 'Date min værste side'. Missionen er at få singler til at være ærlige helt fra starten, når de mødes.

Konceptet tiltalte Storm, som indrømmer, at han har fyret en del løgne af i sit datingliv.

(© privat)

- Jeg har løjet mig ældre, jeg har løjet mig yngre, jeg har løjet om meningen bag de tatoveringer, som jeg fik sammen med min ekskone og ekskæreste, som han siger.

Som selvstændig med egne forretninger har han også følt sig nødsaget til at lyve om sin økonomiske status i hårde tider.

- Jeg kan jo ikke sidde og fortælle en date, at jeg er broke. Så har jeg løjet for at fremstå bedre, end jeg er, erkender han.

Når kameraet slukkede

Men det er helt klart antallet af sexpartnere, omgivelserne har reageret stærkest på. Det blev tydeligt under optagelserne til første afsnit af 'Date min værste side'.

Her skulle alle de medvirkende singler bære et skilt med tre ærlige, personlige ting om sig selv.

Ét punkt på Storm Karl Baldersons skilt tiltrak sig stor opmærksomhed fra de andre singler under optagelserne til datingeksperimentet 'Date min værste side'. (© (c) DR)

Og ifølge Storm var der ingen tvivl om, hvad de andre singler lagde mærke til.

- Folk sagde 'wow', og 'det var godt nok mange, du har været i seng med', når de gik forbi mig, og jeg ved også, det var et samtaleemne for kvinderne, da kameraet slukkede, siger han.

'De kalder mig for en nar'

At det skal være et tabu, går imod alt, hvad Storm står for. Han lever efter nordisk mytologi og tilbeder Odin. Han går op i, at mennesker skal være frie og går ind for åbne forhold, hvis kvinden deler hans livssyn. Det gør hun dog sjældent.

I hvert fald er reaktionerne ikke til at tage fejl af, når Storm fortæller sine dates, at han ikke mener, kvinder og mænd biologisk set er skabt til kun at være sammen med én partner hele livet.

- De bliver stjernesure på mig, skælder mig ud og kalder mig for en nar. Kvinder har det med at blive såret over min holdning, især når de dater mig og kan lide mig, fortæller han.

I hovedbunden har Storm en tatovering, som symboliserer Odins to ulve, der står for glubsked og grådighed. - Jeg fik tatoveringen i 2018, og det er den bedste beslutning i mit liv, siger han. (© privat)

Storm understreger, at han aldrig selv ville blive skræmt væk af en kvinde, hvis hun fortalte, at hun havde været sammen med et par hundrede sexpartnere.

- Jeg ville tænke godt om hende. Jeg mener helt seriøst, at jeg ville tænke, at hun er en seksuelt frigjort kvinde, som står ved, hvem hun er, siger han og tilføjer:

- Det er nok heller ikke så unormalt, som folk går og tror. Jeg har mødt forargelse fra mænd, hvor det senere viser sig, at de har været sammen med dobbelt så mange som mig. Det er et tabu, både for mænd og kvinder, og det synes jeg, er en skam. Det vil jeg gerne være med til at bryde ved at tale ærligt om tingene, siger han.

Var ikke flyttet hjemmefra

I datingjunglen oplever Storm også, at kvinderne heller ikke altid er helt ærlige. Snarere tværtimod. Storm har for eksempel datet kvinder på 23-24 år, som ikke sagde, de boede hjemme hos forældrene, fordi de syntes, det var flovt.

- Det er noget, jeg synes, man skal sige til sin date. Jeg har selv boet ude, siden jeg var meget ung og har gjort mig mange erfaringer. En kvinde, der aldrig er flyttet ud af forældrenes hus, er i mine øjne ikke særlig selvstændig. Det skylder man at sige til den anden, mener han.

(© (c) privatfoto)

For nogle år siden begyndte Storm at føle en træthed ved dating.

- Det er meget overfladisk. Det tænker jeg helt generelt, at hele datingverdenen er i dag. Vi lever i et samfund, hvor det overfladiske styrer det hele, og så kommer vi aldrig til at møde hinanden på et neutralt plan, siger han.

Så nu forsøger han sig med en ny taktik: At sige sandheden.

- I dag forsøger jeg at være ærlig fra starten og skammer mig ikke så meget, hvis alt ikke går så godt. Ellers spilder vi jo alligevel de første par måneder, hvis vi starter på et uærligt grundlag, som han siger.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter