Storm med 218 sexpartnere skal giftes: 'Jeg tror stadig ikke på den eneste ene'

- Jeg er en glad mand, hvis vi er sammen fem eller ti år, siger Storm.

(© (c) DR)

Det vakte stor debat, da 32-årige Storm Karl Balderson i sidste måned stod frem og fortalte, at han har haft 218 sexpartnere.

Han mener ikke, at vi biologisk set er skabt til kun at være sammen med én partner hele livet.

Men nu giver han det et forsøg med nummer 219. Han har mødt sin drømmekvinde, friet til hende, og ringene er bestilt.

Storm og hans forlovede har bestilt ringe til brylluppet. (© (c) privatfoto)

- Min forlovede er en voksen kvinde i 30'erne og veluddannet med et godt job. Jeg har scoret opad, hvad det angår, det er stensikkert. Hun kommer fra en pæn familie, men er en tosse som mig selv på mange måder. Lad mig sige det sådan. Jeg kan ikke være sammen med en kvinde, der har et helt normalt liv og livssyn, slår Storm fast.

Friede efter dating-eksperiment

Storm mødte sin udkårne i januar og så hende on/off, uden at det var noget seriøst. Derfor havde han heller ingen skrupler ved at deltage i datingeksperimentet 'Date min værste side' i foråret, som netop nu bliver vist på DR3 og DRTV.

Her skal udvalgte singler tilbringe 48 timer sammen alene i et sommerhus, hvor de skal afsløre hemmeligheder og tabuer om sig selv, der normalt ikke ser dagens lys på første date. Eksperimentets formål er så at undersøge, om det vil bringe flere følelser frem hos singlerne, når de er tvunget til at vise sig selv uden filter.

For singlen Storm opstod der ingen romantiske følelser med daten i sommerhuset. Til gengæld voksede forelskelsen til den anden kvinde.

- Mens jeg var i sommerhus, havde jeg følelsen af, at jeg var et helt forkert sted. Hun var den eneste, jeg tænkte på. Så efter sommerhus-daten kørte jeg direkte ud til hende og spurgte på godt jysk, om vi ikke skulle slå pjalterne sammen og blive gift. Det sagde hun ja til, fortæller han.

Storm og hans tv-date Stine under optagelserne til 'Date min værste side'. I sommerhuset fortalte han blandt andet, at han sidste år havde været gift med en anden kvinde i fem måneder. (© (c) DR)

Går ind for åbne forhold

Storm kalder sig selv 'the viking', fordi han lever efter nordisk mytologi og tilbeder Odin. I den forbindelse har han en del holdninger, han godt vil frem med. Han går op i, at mennesker skal være frie og går ind for åbne forhold, hvis kvinden deler hans livssyn.

- Jeg følger vikingetroen, og det vil jeg ikke ændre på. Jeg mener stadig ikke, vi er skabt til at være sammen med den eneste ene for evigt. Men jeg går ind i dette ægteskab med den holdning, at jeg efterkommer hendes ønsker, og det betyder også, at vi ikke har et åbent forhold. Personligt tror jeg ikke på, at et ægteskab varer 20-30 år, fortæller Storm, som sidste år var gift med en anden kvinde i fem måneder.

Han vælger i stedet at følge asatro, hvor ægteskabet betyder en ‘håndsrækning’. Det vil sige, at man tager hinandens hånd og slipper den, når det ikke giver mening mere.

- Hvis jeg for eksempel bliver meget kræftsyg, ønsker jeg, at hun går fra mig. Jeg ønsker ikke, at min stærke kvinde skal være sammen med en, der er syg, siger han.

Den holdning deler den kommende vikingefrue mildest talt ikke.

- Hun er dybt uenig. Men hun er så småt begyndt at acceptere den del, der hedder, at man ikke er sammen for evigt. Som hun siger, så må vi tage de første fem år og se, hvad der sker. Jeg er en glad mand, hvis vi er sammen fem eller ti år.

'Hun kører mig hårdt'

Uanset hvor lang tid de ender med at være gift, har vikingen nu fundet en partner, der kan give ham modspil.

- Hun er en hård kvinde, som jeg ikke kan løbe om hjørner med. Hun kører mig hårdt, når det skal gøres. Hun er den stærkeste kvinde, jeg har mødt til dato, siger han.

Derfor krævede det også en 'benhård forhandling', før hun sagde ja til frieriet.

Parret deler en fælles lidenskab for dyr. Her ses Storm med to ud af deres tre hunde af racen presa canario.

- Hun krævede, at jeg skulle rykke fra Aalborg og over til hende på Sjælland, så jeg er lige flyttet. Og så skulle jeg droppe mine mange iværksætterier og få en fast indkomst for at være klar til at stifte familie, så jeg har lige fundet et nyt job. Vi diskuterer stadig, om det skal være kirke eller ej, men mon ikke hun får sin vilje med kirken. Uanset hvad bliver det bare en lille privat ceremoni. Og så håber jeg da på, at der kommer nogle små vikinge-'skjoldunger' i 2020, siger han.

Vi er bekendt med navnet på Storms forlovede, men respekterer hendes ønske om ikke at medvirke med navn. Hun er indforstået med, at vi bringer artiklen.