Hvordan fungerer et åbent forhold i praksis? Martin og Oskar viser dig hvordan

Martin og Oskar er kærester, men må gerne være sammen med andre fyre. Se første afsnit af dr.dk's miniserie 'Fomoseksuel - Historien om Martin og Oskar' lige her.

I denne uge fejrer Copenhagen Pride alle kærlighedens nuancer. Og selvom de fleste danskere enten lever alene eller i monogame parforhold bestående af to personer, så findes kærligheden i et uendeligt antal variationer.

Eksempelvis har kæresteparret Martin på 23 og Oskar på 30 besluttet at leve i et åbent parforhold. De er hovedpersoner i en miniserie i tre dele, som du kan se her på dr.dk i denne uge.

Men det kræver alligevel sit at balancere det åbne forhold, selvom man har indgået klare aftaler.

Se med i første afsnit her på siden, når Martin tager på tur til Amsterdam for at se Katy Perry vel vidende, at Oskar kommer til at invitere en fremmed fyr ind i deres seng, mens Martin er bortrejst.

- Det ville overraske mig, hvis Oskar ikke hooker op med en eller anden, mens jeg er væk. Det ville ikke ligne ham at lade være i hvert fald, lyder det fra Martin, mens han pakker.

Se første ud af tre afsnit i serien 'Fomoseksuel – Historien om Martin og Oskar’ i videoen øverst i artiklen. Der kommer et nyt afsnit onsdag og torsdag.