Kasper mistede sin mødom som 24-årig: 'Det var mere et problem for andre end for mig'

'Jeg kunne sagtens have ventet, men der er ikke prestige i at være jomfru', siger Kasper på 25.

Egentlig har jeg ikke selv haft et problem med, at jeg var jomfru. Det var mere et problem for andre.

Jeg følte, det var et stigma, og at jeg hele tiden skulle forklare, hvorfor jeg ikke havde fundet en at gøre det med endnu. Ingen troede rigtig på det, når jeg fortalte det. Og nogle gange endte det med, at jeg fyrede løgne af, fordi jeg var træt af at begrunde det.

Mange har sex for første gang, når de er omkring 16 år. Da jeg nåede de 23 år, begyndte jeg at tænke, at alderen var begyndt at presse lidt på, og om jeg ikke bare skulle se at få det gjort. Så det endte med, at jeg nærmest gjorde det for at få det overstået, så jeg ikke skulle hænge mig i det længere.

Det er et kæmpe tabu stadig at være jomfru, når man er 24 år, siger Kasper. (© Christian Mailand)

Jeg tror faktisk mere, at jeg gjorde det for alle andres skyld end min egen. Jeg kunne sagtens have ventet, men mange har bare den opfattelse, at jo tidligere man gør det, desto bedre er man – særligt når man er en mand.

Det er et kæmpe tabu stadig at være jomfru, når man er 24 år. Der er noget prestige i at have haft sex i en tidlig alder. For mig er det helt åndssvagt, at det er sådan. Du bliver ikke et anderledes menneske eller et bedre menneske af at have haft sex.

Man oplever også et kæmpe pres, når man får at vide, at man kommer til at dø som jomfru.

Da jeg stadig var jomfru og fortalte, at det ikke var skamfuldt stadig at være jomfru, så havde andre det med at tale det ned. De sagde, at jeg ikke vidste, hvad jeg snakkede om, og at jeg kun sagde det, for at bruge det som en undskyldning for, at jeg ikke havde haft sex endnu.

Selvom jeg har haft sex siden, så kan jeg stadig være nervøs for at virke uerfaren. (© Christian Mailand)

Efter jeg ikke er jomfru længere, kan jeg mærke, at andre lytter til mig og tager mig seriøst, når jeg siger, at man ikke behøver at skynde sig med at have sex. Jeg tror, de forholder sig til min holdning på en anden måde nu, fordi jeg nu har haft sex.

Første gang, jeg var sammen med én, var med en fyr. Jeg tog hjem til ham, vi sov sammen et par dage, og det endte med, at vi var sammen. Han vidste ikke, at jeg var jomfru. Jeg var lidt bange for at virke uerfaren, men jeg var egentlig ikke så nervøs, da vi kom i gang.

Selvom jeg har haft sex siden, så kan jeg stadig være nervøs for at virke uerfaren. Man tænker jo tit, om man er god nok, om man gør det rigtige eller noget forkert, og om det bliver kedeligt for den anden.

Jeg havde egentlig ikke nogen forventninger til, hvordan det ville være at have sex for første gang. Det skete bare. Mange har det med at tale sex op til noget, som det ikke er. Det synes jeg, er lidt noget fis. For mig var det da en meget god oplevelse, men sex har indtil videre ikke været sådan noget helt fantastisk, som mange taler om.

Jeg har en følelse af, at jo flere, jeg er sammen med, jo mere ligegyldigt bliver det. (© Christian Mailand)

Den der wow-følelse har jeg stadig til gode.

Jeg har en følelse af, at jo flere, jeg er sammen med, jo mere ligegyldigt bliver det. Men man bliver jo nogle gange revet med i momentet, og så mærker man først bagefter, at det måske ikke var det fedeste.

Det vil nok være anderledes, hvis jeg finder en fyr eller en kvinde, som jeg virkelig kan lide.

Tv-seerne har også kunne følge Kasper i programmet 'Jomfruernes Klub'.

Facebook
Twitter