VIDEO Unge kvinder deler deres største bekymringer: Se 'de gamles' bedste råd til dem

Kan fire erfarne seniorer hjælpe tre yngre kvinder med at slippe bekymringerne? Bedøm selv.

Fotograf: Jonas Petri Svenningsen

Bliver jeg en god mor? Hvorfor føler jeg mig aldrig 100 procent lykkelig?

Mange af os kender til at have bekymringer, der nager i hverdagen.

Vi har bedt tre yngre mennesker dele én bekymring, som de har i deres liv netop nu. Til at hjælpe dem med at få bugt med bekymringen har vi samlet fire erfarne folk i alderen 72 til 87 år.

De ældre kender ikke de unge på forhånd, men de har selv stået i nogle af de situationer, som giver Cecilie Ravn, Isabella Skou Bedoya og Nelle Noell Fredsgaard bekymringsrynker lige nu. Hør, hvilke råd de ældre har til dem.

Nelle Noell Fredsgaard på 30 år troede, at hun ville blive 100 procent lykkelig, når hun nåede sit mål om at kunne leve af at være selvstændig. Men det blev hun ikke, og nu er hun bekymret for, om hun nogensinde finder ud af, hvad der gør hende lykkelig.

30-årige Cecilie Ravn er single på tiende år og uden børn. Det var ikke planen, og selv om hun er glad for sit liv, er hun også bekymret og i tvivl. For skal hun vente på den mand, hun skal have børnene sammen med? Eller skal hun få et barn alene – som singlemor?

Om en måned ændrer 26-årige Isabella Skou Bedoyas liv sig for altid. Der bliver hun mor for første gang. Hun glæder sig, men hun er også lidt bekymret. For hun føler sig ung, uerfaren og er i tvivl, om hun kan finde ud af at være en god mor.

Facebook
Twitter