500.000 har set deres kontroversielle video: 'Vi er ikke bare dumme perkere'

Gruppen Shooter Gang har pistoler og stoffer med i en musikvideo, og det har skabt debat.

(Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Pengebundter og stoffer skifter hænder, unge maskerede mænd iført skudsikker vest står på parkeringspladsen og viser gyldne patroner, mens skarpladte pistoler bliver affyret.

Videoen ligner noget fra den udenlandske drill-rap. En genre, der i Storbritannien har medført en række bandlyste videoer på Youtube på grund af voldsomt indhold.

Men denne video er faktisk fra Danmark - nærmere betegnet Aarhus Vest -, og den er mere rå og med flere våben, end alt hvad man tidligere har set herhjemme.

Derfor har den på kort tid vakt opsigt og skabt debat, mens den er blevet set af over en halv million på Youtube. Og også derfor holder politiet særligt øje med den.

Bag videoen står den nye rapgruppe Shooter Gang, som har udgivet deres første sang 'Mask på'. I dag skal de give deres første interview nogensinde.

Hør Shooter Gangs 'Mask på' lige her:

0:00

Shooter Gang består af de tre aarhusianere Tan, Belly og Dinero.

23-årige Dinero dukker aldrig op, men vi møder 21-årige Tan og 20-årige Belly midt i Trillegården, hvor de bor. Trillegården er en del af Herredsvang i Aarhus Vest, hvor der ifølge Wikipedia bor 5.000 personer med 69 nationaliteter.

Her har de leget som børn og hængt ud som store. Og selvom de er flyttet hjemmefra, er de aldrig flyttet væk.

Tan: - Lige meget, hvor godt det kommer til at gå med Shooter Gang, vil jeg altid blive her.

Belly: - Det samme med mig. Jeg bliver her.

Tørklæde og klovnemaske

Shooter Gang har på kort tid fået sat Trillegården på den danske rapscene med deres kontroversielle debutvideo, og drengene har fået stor opmærksomhed - selvom ingen ved, hvem de er.

I videoen til 'Mask på' har de bogstavelig talt masker på i form af tørklæde og klovnemaske. Men det er ikke kun til ære for videoen. På sociale medier viser de heller ikke ansigter, og når de skal have taget billeder efter dette interview, ryger Tans tørklæde op og Bellys skimaske på igen.

Tan: - Jeg synes ikke, det har betydning, hvem der laver musikken. Så længe du kender rapperens baggrund og ved, han er ægte. Ansigtet betyder ikke noget. Vi er heller ikke klar til folk, der genkender os. Lad os sige, at vi er udenbys, og nogle kan genkende os. Når jeg er færdig med det her, vil jeg kunne leve mit liv videre uden at være kendt som rapper. Forstår du?

Belly: - Det er musikken, der har budskabet. Når vi har den her maske på, siger vi tingene for os alle sammen herude.

Tan: - Du ser i UK og Frankrig, at de rapper med masker på. Der er bare ikke nogen seriøse artister i Danmark, der har gjort det før nu.

De mange personer, der optræder i videoen til 'Mask på', er alle maskerede. (Foto: © Screendump fra videoen)

Indspillede på et bibliotek

Det var lidt af et tilfælde, at netop de tre blev til Shooter Gang sidste efterår.

De var en del af en masse drenge fra Trillegården, som altid gik sammen og 'røg joints og freestylede'.

En dag gik Tan, Belly og Dinero ind på det lokale bibliotek midt på torvet, hvor der var et musikstudie. Der indspillede de sangen 'Mask på', som de havde gået og rappet sammen i noget tid.

Indspilningen i bibliotekets studie gik så godt, at den aarhusianske rapper Marwan, som også er opvokset i Trillegården, fik et tip om det. Han arbejder i dag for pladeselskabet Universal Music, og han hev fat i drengene, signede dem - og bad dem i den forbindelse om at finde på et navn til deres nye rapgruppe.

Shooter Gang blev skabt.

- Jeg syntes, den maske var fed og passede med det outfit, jeg havde på. Det hele passede godt sammen, siger Belly om valget af klovnemasken til videoen. (Foto: © Screendump fra videoen)

Tidspunktet var rigtigt for drengene. Belly var lige blevet færdig med gymnasiet, og Tan og Dinero var med egne ord 'på gaden'.

Hvad der ligger i det, kan man måske få en idé om, når man hører Shooter Gangs tekst i 'Mask på'.

'Seks biler patruljerer, jump out gang, hel' holdet det er klar på at eskalere, vi trykker nogen par gang' i luften, de vil ikk' mere. Og jeg vil ram en mil', ram' stort, ram' fler'

Tan: - Det, jeg rapper om, er det, der sker i mit liv. Forstår du mig? Jeg skriver ikke om noget, jeg har set i en film, jeg skriver om mit liv. Det, jeg er i lige nu. Hvad, der sket i dag. Min levestil.

Belly: - Det er ikke, fordi vi anbefaler den her livsstil til nogen overhovedet, men vi lever i Danmark, og der sker de her ting. Det her er vores virkelighed. Så kan man ligesom vælge at tage det til sig eller lade være.

- Rappere som Gilli laver fede musikvideoer, hvor du ser dem flashe deres diamanter og tøj. Det har man set meget af. Men du har ikke herhjemme set noget lignende den her musikvideo, som kan give noget virkelighed, siger Shooter Gang om ‘Mask på’. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Hvad er det, I ser herude?

Belly: - Man skal bare lytte til teksten, så bliver man sat rimelig godt ind i, hvordan det er at leve herude for at være helt ærlig.

Tan: - Når vi siger: 'Vi trykker, ligesom vi var i Chicago', er det ikke, fordi det her er som Chicago, for det er det overhovedet ikke. Men noget af det er den samme levestil. Der sker ting her, også forkerte ting, som i Chicago, men bare ikke i samme mængde. De er jo flere millioner, og vi er en lille del af Aarhus.

Belly: - Men i sidste ende er det realiteten, det vi siger. Vi står ikke og rapper om alle mulige ting, som ikke sker herude.

I musikvideoen optræder flere muskelhunde som King, der ses på billedet. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Vores egen historie

Og det er netop dét, der, ifølge Shooter Gang selv, adskiller dem fra mange andre rappere her i Danmark. At de er ægte.

Tan: - Der er mange rappere, der rapper om noget, de ikke er. Det kan du høre på teksterne. Du har ikke hørt nogen i Danmark rappe på den måde, vi gør det på. Vi fortæller det detaljeret, mens andre rappere kun har hentydninger.

Belly: - Vi gengiver vores egen historie i stedet for at gengive andres. Der er mange af de rappere, der er populære i dag, som kender folk, der har lavet en masse ting, og som gengiver deres historie. Forskellen er bare, at vi er den gruppe, som laver de her ting.

Hvad er det for nogle ting, I laver?

Belly: - De ting, som bliver sagt i sangen, og de ting, der bliver gjort i musikvideoen, kan vi ikke kommentere på.

Hvorfor ikke?

Tan: - Fordi vi aldrig ved, om politiet følger med. Det kan vi ikke gå i detaljer med.

  • Tunge guld-Rolex bæres af Belly og Tan. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • - Nu er der kommet nogle fra Aarhus, der endelig har sat et mærke, og det tror jeg, aarhusianere er glade for, siger Shooter Gang om deres popularitet. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • - Hver gang vi laver noget musik, hører dem i området det. Hvis folk kan lide det, ved vi, den er der, fortæller Tan. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • Shooter Gang hænger ofte ud med deres venner på torvet og parkeringspladsen i området omkring Trillegården, hvor deres muskelhunde er med. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • Belly bærer i dagens anledning skimaske. I videoen er det en klovnemaske. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
1 / 5

Kammeraters våben

En ting, man dog godt kan konstatere, er, at det flyder med skydevåben i videoen til 'Mask på'. Men Tan og Belly nægter, at der er tale om ægte - og dermed ulovlige - våben.

- Det hele er falsk. Og så er det i øvrigt ikke os, der holder de våben i videoen. De her våben har vi ikke haft noget med at gøre. Det er vores kammeraters, og mere kan vi ikke sige om det, siger Tan, mens de begge smiler.

Men hvad, de til gengæld gerne vil udtale sig om, er, at dansk rap trænger til ny inspiration.

Tan: - Det er altid afrotrap og reggaeton. Det er altid om en bror, der ikke er loyal. Alle vil være Gilli, Branco og Stepz. Men du kan ikke ramme den samme lyd eller stil som dem. Du skal lave noget unikt, som ingen andre i Danmark har lavet. Vi har bragt en ny lyd til Danmark.

Belly: - Lige pludselig rapper de 'Mamacita' på spansk, selv om de egentlig ikke har noget med det land eller sprog at gøre. Meget rap er blevet meget popagtig. Vi har tænkt os at lave hardcore rap både i stil med 'Mask på', men også noget mere melodisk.

Belly og Tan fortæller med et smil, at våbene i musikvideoen ikke er ægte. (Foto: © Screendump fra videoen)

Dyster og mørk genre

Drengenes store inspiration kommer i stort omfang fra den internationale drill-scene; især lytter de til amerikansk, fransk og UK-drill.

Drill er en speciel rapgenre, der er kendt for at have rå musikvideoer med pistoler og bander.

Ifølge radiovært og hiphopekspert Pelle Peter Jensen startede drill omkring 2012 i Chicago - som ofte bliver kaldt Chiraq på grund af en helt ekstrem mordstatistik. I dag er drill særligt populært i England.

Han forklarer, at drill er en opdatering af den gamle gangsterrap. Måske frasorteret det glorificerende element.

- Det er nærmere et øjebliksbillede og et portræt af det håbløse liv i ghettoerne. Derfor er det også en ganske dyster og mørk genre fyldt af følelser og fortællinger om, hvordan det er at vokse op blandt skyderier og stofmisbrug. Det er ofte en lidt apatisk og voldsom fortælling fra et sted, hvor nogle unge føler, at de ikke har andre muligheder for at blive til noget, siger Pelle Peter Jensen.

Bandlyst fra Youtube

Flere drill-rappere i England har fået bandlyst deres musikvideoer på Youtube på grund af det voldsomme indhold. Sidste år drejede det sig ifølge BBC om over 30 videoer.

Pelle Peter Jensen kalder drill for en 'dyster dagbog fra de hårdeste kvarterer'.

- Hvor de fleste rappere måske har flirtet lidt med nogle hårde attituder uden måske at have så meget at have det i, så er drill-genren ofte et vindue direkte ind til en virkelighed, hvor man opererer på den anden side af loven. Mange af udøverne i England og USA har også direkte forbindelser til bander. Det gør den meget dyster, men også meget autentisk, og flere rappere forklarer, at det har reddet deres liv fra kriminalitet, forklarer han.

- Det kan ligeså godt være os alle sammen bag den maske. Vi taler på vegne af hele vores område, og hvad vi ser her i dagligdagen, lyder det fra Shooter Gang. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Selve videoen skiller sig jo også rimelig meget ud med hårde stoffer, pistoler og så videre. Hvorfor tror du, at de har lavet sådan en video?

- Selvfølgelig bliver det lidt ekstremt, når de både kalder sig Shooter Gang, og der også bliver skudt med håndvåben i videoen. Men det er et stykke dansk virkelighed anno 2019. Det kan man ikke ignorere, selvom det måske ikke er et charmerende faktum.

Bliver den her type rapmusik det nye herhjemme, eller er det en døgnflue?

- Dansk rap har været på toppen stort set konstant de sidste 20 år. Det, tror jeg ikke, ændrer sig lige foreløbig. Men jeg tror ikke, at der er én undergenre, der kommer til at skubbe de andre ud.

Kan du spille et nummer som 'Mask på' i landsdækkkende radio, hvor du er vært?

- Uanset hvad, jeg spiller i radioen, så handler det om, hvorvidt det har en musikalsk kvalitet, og om det peger mere fremad end tilbage. Og der synes jeg stadig, at det her mangler lidt for meget til at blive spillet i bedste sendetid på P3. Men de skal bare blive ved med at dygtiggøre sig, så kan det være, at det kommer en dag.

Dinero er det tredje medlem af rapgruppen. Han dukkede aldrig op til dagens interview. (Foto: © Screendump fra videoen)

Shooter Gang markerer sig kraftigt på Instagram og igennem musikvideoen. Hvad betyder de sociale medier for drill-musik?

- Når ikke radioen og de etablerede medier vil anerkende en genre, er det jo heldigt, at man kan nå sine fans via sociale medier. Mange af de absolut mest populære danske musikere er stort set renset fra det danske mediebillede, men når alligevel til tops takket være blandt andet sociale medier, fordi de taler direkte til en generation, der kan relatere til deres sange, siger Pelle Peter Jensen.

Ikke bande - bare venner

Og det er netop på sociale medier, at Shooter Gangs video om livet i Trillegården har vakt opsigt. Både i marts og juni i år har der været skyderier i området, som resulterede i en visitationszone, hvor der blev beslagslagt både skydevåben, stikvåben og skudsikre veste. Ifølge politiet kunne skyderierne have forbindelse til en konflikt mellem to aarhusianske grupperinger.

Men drengene fra Trillegården afviser, at de er banderelaterede.

Belly: - Hos politiet er vi åbenbart stemplet som en bande. Men det har vi aldrig nogensinde været. Vi er brødre. Den ene kommer fra den her opgang, den anden kommer fra den opgang, og så mødes vi her.

Tan: - Vi er ikke en bande, vi er bare nogle drenge, der startede med at spille fodbold, køre scooter og endte med at holde sammen som gode venner. Politiet har det med i medierne at sige alt muligt om os, som ikke passer. Om hvordan området er, at du kan risikere at blive skudt, og jeg ved ikke hvad. Men vi har aldrig gjort nogen noget.

- Vi henter overhovedet ikke vores inspiration fra dansk musik, siger Shooter Gang. (Foto: © Hedda Rystad, dr)

Men forstærker jeres musikvideo ikke bare billedet af, at folk tror, de kan blive skudt herude?

Belly: - Man kan sige, at den her video er baseret på en virkelig historie, men er redigeret lidt med fiktionelle billeder. Overdrivelse fremmer forståelsen.

Er jeres video et virkelighedsbillede af, hvad der sker i Trillegården?

Tan: - Den giver en lille forståelse af det, kan man sige. Men hvis man har fulgt med i rapmusik gennem årene, kan man se, det er helt normalt at vise de her ting. Vi er bare dem i Danmark, der gør det først. Man burde kunne se forskel på den virtuelle verden og den virkelige verden. Trillegården er et barskt sted. Men du kan føle dig tryg i området. Hvis du ikke generer nogen, er der ingen, der generer dig.

Hvorfor rapper I: 'Alle heromkring de vil gerne være El Chapo', som er en af de største narkobaroner i verden?

Tan: - Nu overdriver jeg lidt med El Chapo, men overdrivelse fremmer forståelsen. Det betyder, at alle vil gerne være pusher, alle vil gerne sælge, alle vil gerne have rollen som kriminel.

Hvorfor vil alle gerne det?

Tan: - På grund af penge og hype. Men der er også masser af ulemper ved det, forstår du mig? Det er ikke det fedeste. Der er masser af andre muligheder. Hvis jeg kunne vælge at have masser af penge tjent på hvidt arbejde, ville jeg hellere det end have det på et sort arbejde.

Mener du dermed, at det ikke er så nemt at få et hvidt arbejde for mange herude?

Tan: - Ja, når du er opvokset her og har set fra barnsben, hvordan det fungerer her, så tager gaden dig. Lad os sige, at jeg bor hjemme og skal studere, så får jeg et par tusind kroner i SU. Så er det mere attraktivt, hvis jeg ved, jeg kan lave 30.000. Det hænger selvfølgelig sammen med, hvor du er fra, og hvilke venner du går med. Som lille ser du altid op til de ældre.

Har I aldrig haft lyst til at læse videre og få et godt job på den måde?

Tan: - Det er lettere sagt end gjort, for hvordan skal jeg opnå det? Der er nogle af os, der har været inde og sidde. Jeg kan ikke bare få et job. Hvordan skal jeg få et fancy job, når jeg er fra gaden og ikke har noget på mit CV? For at få en uddannelse og tjene mange penge, tager det minimum ti år, før jeg er færdig, hvor jeg er på SU. Når jeg er på gaden, kan jeg tjene ti gange det dobbelte. Selvfølgelig vælger jeg det sidste.

Han holder en pause og tager et hvæs mere på sin joint.

Tan: - Min far har ikke et stort firma og mange penge, og det har min mor heller ikke. Jeg kender ikke nogen, der kan give mig et job et sted, og det gør Belly og Dinero heller ikke. Vores baggrund giver os ikke det job, vi gerne vil have.

  • Den rødbrune farve dominerer området omkring Trillegården. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • De forskellige håndtegn i videoen refererer til Trillegårdstegnet, der er lavet for over 20 år siden. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • De unge mænd er alle opvokset i området og hænger altid ud sammen. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • I Nærkøb Bazar på torvet kender drengene ejeren. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
  • Tan og Belly er vokset op sammen i murstensblokkene. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)
1 / 5

'Ikke bare dumme perkere'

Indtil nu. Drengene er blevet signet af et pladeselskab, og det betyder, at der nu er kontrakter og regler, der skal overholdes for, at musikken kan blive udgivet.

Tan: - Selvfølgelig kan vi godt samarbejde med dem, men vi skal også tænke os om. Vi er ikke bare dumme perkere. Altså vi er ikke bare sjakaler, men vi kan sagtens være sjakaler, og vi ved, hvornår vi skal være det. Vi har manér og har respekt. Universal giver os flere muligheder for at få musikken ud. Hvis de også kan lide det, så ved man jo, at man er på vej op mod noget stort.

På Spotify har I over 210.000 afspilninger, og på Youtube har I nået en halv million views. Har I gjort jer nogle tanker om at være rollemodeller for andre unge?

Belly: - Jeg synes, det er vigtigt at gøre det klart for de små, at det her er ikke noget, vi anbefaler. Vi viser bare, hvad der sker hos os.

Tan: - Du skal tænke på, hvad børn kan se på internettet. Det, de ser fra os, er ingenting i forhold til, hvad de ellers kan se der. Der er mange andre videoer, der er meget mere brutale. Jeg tror ikke, vi gør nogen forskel.

Belly: - Vi har mange tætte brødre, der er inde at sidde. Men det er ikke noget, der sker for dig, fordi du sidder og ser vores video ude i villakvarteret i Risskov.

Tan: - Gadens drenge kan relatere til vores budskab, mens andre, der ikke lever den her livsstil, bare synes, det er en fed sang.

Boligblokkene omkring Trillegården blev opført fra 1976-1981. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Politiet: Vi holder øje med Shooter Gang

Det synspunkt er Østjyllands politi ikke enige i. Ifølge politiinspektør Michael Kjeldgaard har politiet holdt øje med Shooter Gangs video, siden den kom ud for en måned siden.

- Vi har været inde og analysere videoen, og vi kan ikke umiddelbart fastlægge, hvorvidt der er tale om ægte våben eller ej. Så på den måde kan vi ikke sige, om våbenloven er overtrådt - om der er brugt ægte våben i videoen. Men det, den prøver at portrættere, ser vi på med meget, meget stor alvor og også bekymring.

Hvorfor ser I på videoen med stor alvor?

- Vi synes, videoen tegner et forvrænget billede af et lokalmiljø, som vi ikke kan genkende. Det er et overdrevet billede af, hvordan hverdagen er i lokalområdet, som, vi synes, sender et forkert signal til unge mennesker.

Hvad er det for et forkert signal?

- For de af områdets unge med færrest ressourcer sender den her video et signal om, at det her miljø skaber status – en status, de måske ikke har eller føler, de kan få på anden måde.

Drengene siger selv, de ikke er en bande. Hvad er jeres syn på det?

- Vi ved ikke, hvem der optræder på videoen, men vi ved, der er bandegrupperinger i Aarhus Vest. Det ved vi, fordi vi har haft bandekonflikter i det område for ikke ret lang tid siden. Det er et område, vi monitorerer meget tæt. Vi har en generel bekymring for, at unge søger mod bandemiljøet, derfor arbejder vi hver dag intensivt sammen med Aarhus kommunes magistrat for sociale forhold og beskæftigelse, skoler, klubber og væresteder samt boligselskaber for at undgå dette.

- Folk tror, der er masser af penge og magt og dit og dat ved det her liv, men der er også slemme ulemper, siger Tan. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Føler I, at der er risiko for, at Shooter Gangs video opildner til kriminalitet?

- Det er svært for mig at sige, hvordan det påvirker de unge. Jeg kan bare sige, at i og med rapmusikken er populær blandt unge, kan der være en bekymring for, at det kan få unge mennesker til at synes, det giver status – at de er noget ved som rapper at tematisere og forherlige bandemiljøet. Men intet kunne være mere forkert.

Fan: 'Det er råt og fedt'

22-årige Sonny Jakobsen er vokset op i et parcelhuskvarter i Højbjerg. Han har set 'Mask på' et utal af gange på Youtube - og er vild med den.

- Det er råt og fedt. Det er noget, man ikke har hørt på samme måde før. Teksten og videoen er helt vildt rå, og det er det, jeg rigtig godt kan lide ved drill-rappen. I drill er der plads til, at man kan udtrykke sig selv meget aggressivt og direkte. Og det er præcis det, de gør i den her video, siger Sonny Jakobsen.

I hans vennekreds er sangen hurtigt blevet en fast del af playlisten, både når drengene skal i byen, men også når Sonny bare hygger sig eller kører rundt i bilen.

- Man hører det altså ikke kun, hvis man skal lave ballade, som han siger.

22-årige Sonny Jakobsen er opvokset i et parcelhuskvarter i Højbjerg. Han er stor fan af Shooter Gang. (Foto: © Sonny Jakobsen)

Han er træt af at høre om politikere og politi, der kritiserer Shooter Gang for at tegne et forvrænget billede af deres liv i Trillegården.

- Du kan ikke tale for det enkelte individ og fortælle ham, hvordan livet er. Man kan jo se på de her drenge, at de har oplevet eller har været en del af noget, der måske ikke altid er lige godt, siger han og fortsætter:

- Shooter Gang giver bare et indblik i, hvordan de har det. Man smører jo altid tykt på selvfølgelig, men jeg tror sgu på dem, når de rapper: 'Tur på en 300 kubik, fuck det den nier sagde klick'. Men derfor opfordrer de jo slet ikke til, at folk skal gå ud og skyde hinanden eller til at sælge stoffer.

Sonny Jakobsen tror ikke, at hverken videoen eller musikken vil påvirke folk til at ende i ballade.

- Hvis man bliver påvirket af det, så det nok, fordi man er en rod i forvejen. Men det er ikke Shooter Gang, der skal stå til ansvar for det. Så skal alle rappere stå til ansvar for alt muligt. Fordi man hører deres musik, betyder det jo selvfølgelig ikke, at fans bare fremover vil skyde efter hinanden hver dag, slår han fast.

'Brug for ærlige mennesker'

Tilbage i Trillegården skal interviewet til at runde af. Shooter Gang siger, at der er en masse godt i vente fra dem snart. Og det ved de, fordi musikken er godkendt. Ikke af pladeselskabet - men af deres venner herude.

Tan: - Hver gang vi laver noget musik, hører dem i området det først. Drengene her er ærlige. Du ved, hvis drengene siger, det ikke lyder godt, så lyder det ikke godt. I stedet for at en udefra siger, det lyder fedt for at hype mig op. Vi har brug for ærlige mennesker.

Belly: - Nu snakker vi ikke bare om fem personer, men tyve personer fra området, som alle siger, det nok skal ramme. Det giver selvtillid. Hvis du ikke tror på det, kommer det ikke til at ske. Du skal tro på dig selv.

- Alle os fra Trillegården er totalt stolte af at være herfra. Vi har et sammenhold og et broderskab herude. Vi er rigtig gode venner, som er blevet brødre, siger Belly. (Foto: © Hedda Rysstad, dr)

Drengene ved godt, at deres tekster og videoer allerede er skudsmål for en masse kritiske kommentarer, og allerede nu er der mange hadefulde og racistiske kommentarer på Youtube, som blander sig med de positive. Men det er ikke noget, der rører dem.

Tan: - Jeg er ligeglad, når folk skriver 'samfundstaber', de skaber bare mere hype. Jeg griner og ryger en joint, for jeg synes, de er fucking sjove. Men i sidste ende er jeg glad, for det er mig, der får opmærksomhed, og mig, der tjener penge.

Han tilføjer:

- Kritiser mig så meget I vil, jeg er ligeglad, for det er mig, der vinder alligevel.

Tan og Belly er Shooter Gangs rapnavne. Vi er bekendt med deres rigtige identitet.