6 stykker med pop og cowboyfrynser: Her er musikken, der redder dit efterår

Mø, Kylie, Tina Dickow. Stjernerne står i kø for at peppe dit efterår op.

Country-dronningen Shania Twain (tv.) og popkometen Mø skal nok levere soundtracket til dit efterår. (Foto: Getty Images/Pressefoto)

Efteråret er over os. Snart falder bladene af træerne, dit Instagram-feed flyder over med billeder af græskar, kastanjer og te-krus, og efterårs-depressionen gør måske sit indtog.

Heldigvis byder efteråret også på masser af ny musik og fede koncertoplevelser i den poppede ende af genren, som måske kan peppe dit efterår lidt op.

Vi har samlet de bedste bud på tre nye albums, du skal se frem til, og tre koncerter, du ikke må snyde dig selv for.

1

(Foto: pressefoto)

Hun har hittet stort med numre som 'Final Song' og 'Nights With You' de sidste par år, men det er faktisk over fire år siden, at danske Mø sidst udsendte et nyt album.

Heldigvis kan fans af den fynske sangerinde se frem til den 19. oktober, hvor Mø - endelig, fristes man til at sige - løfter sløret for sit nye album 'Forever Neverland', der blandt andet indeholder den nye single 'Way Down', som du kan høre her:

0:00
2

Tina Dickow

(Foto: Frederik Højfeldt Neilsen)

En af de mest populære sangerinder herhjemme, singer-songwriteren Tina Dickow, udsender også ny musik til efteråret. Det gør hun den 28. september, hvor hendes 11. album, 'Fastland', udkommer.

Dickow har allerede udgivet to af de nye sange, nemlig førstesinglen 'Adams House' - der er inspireret af Kronprins Frederik og blev lanceret til den royale fødselsdag tidligere i år - og den seneste single 'Fancy', som du kan høre herunder:

0:00
3

Katinka

(Foto: Daniel Buchwald © Daniel Buchwald)

Gruppen blev dannet i 2012, tre år senere vandt de KarriereKanonen, og siden da er det gået hurtigt for den danske pop-kvartet. Sidste år udgav Katinka pladen 'Vi er ikke kønne nok til at danse', og nu er de klar med ny musik.

Den 26. oktober udsender gruppen det nye album 'Vokseværk' og har allerede sendt førstesinglen '2000 meter i frit fald' på gaden, som du kan høre herunder:

0:00
4

5 Seconds of Summer

(Foto: Cindy Ord © 2018 Cindy Ord)

For mange er 5 Seconds of Summer nok et nyere beskendtskab - takket være sommerplagen 'Youngblood', der for alvor satte det australske band på verdenskortet og også storhittede herhjemme.

Men gruppen har faktisk spillet sammen siden 2012, og har også tidligere hittet herhjemme - blandt andet med debutalbummet '5 Seconds of Summer', der gik nummer ét på den danske albumliste.

Men uanset om du er gammel eller ny fan, så har du mulighed for at opleve de australske hitmagere live til efteråret, når de giver koncert i Forum Black Box i København den 8. november.

0:00
5

Shania Twain

(Foto: Melissa Renwick)

Trænger din leopardplettede frynsejakke til at blive luftet, så er der rig mulighed for det, når den canadiske countrydronning Shania Twain giver koncert i København den 14. oktober.

Der har ikke været mange hits i pistolhylsteret hos frk. Twain de sidste par år, men i slut-halvfemserne hittede hun stort med sin hårdtslående blanding af pop og country med numre som 'Man! I Feel Like A Woman!' og 'That Don't Impress Me Much' - og nu kan du altså opleve herlighederne live i Royal Arena.

0:00
6

Kylie Minogue

(Foto: Getty Images)

Den australske popdiva Kylie Minogue er også blevet ramt af country-feberen. I hvert fald på sit seneste album 'Golden', hvor hun blandt andet serverede country-pop toner på førstesinglen 'Dancing'.

Den 23. november gæster Minogue Operaen, hvor hun giver koncert som en del af sin verdensturné - og med et tætpakket hitkartotek, er der nok lagt i kakkelovnen til en australsk popfest.

0:00

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter