90'ernes største pigegruppe Spice Girls genforenes

Den britiske popgruppe Spice Girls har fundet sammen igen - men ét medlem mangler.

Spice Girls var én af 90'ernes største popgrupper. Nu er de sammen igen. (Foto: Terry McGinnis)

Er du klar til at spice up your life?

En af musikhistoriens største popgrupper, britiske Spice Girls, er nemlig blevet genforenet. Det har gruppen i dag offentliggjort på deres officielle Instagram-profil.

Den fem mand store gruppe brød igennem i 1996 med debutsinglen 'Wannabe'.

Med hits som '2 Become 1' og 'Spice Up Your Life' blev gruppen hurtigt halvfemsernes absolut mest populære pigegruppe, inden de i år 2000 gik i opløsning.

Hør hittet 'Spice Up Your Life' her.

0:00

Victoria Beckham er ikke med

Rygterne om en genforening har sviret i månedsvis, men nu er det altså bekræftet, at Spice Girls er tilbage.

Det er dog ikke alle gruppens medlemmer, der melder sig klar under genforenings-fanerne.

Victoria Beckham, også kendt som 'Posh Spice', har nemlig valgt at takke nej til at være med, når gruppen til næste år skal spille en række koncerter i hjemlandet Storbritannien.

- Jeg ved ikke, hvorfor hun siger nej. Hun har nok at gøre med sine mode-kollektioner og sine børn. Hun har ikke forpligtet sig endnu, men jeg håber, det vil ændre sig, udtalte et af gruppens medlemmer, Melanie Brown, tidligere i dag i det britiske tv-program 'Loose Women'.

Derfor genopstår Spice Girls i denne omgang som kvartet med Melanie Brown ('Scary Spice') Melanie Chisholm ('Sporty Spice'), Geri Horner - tidligere Halliwell - ('Ginger Spice') og Emma Bunton ('Baby Spice') på scenen.

Det er ikke første gang, at Spice Girls finder sammen igen. I 2007 udgav gruppen - inklusiv Victoria Beckham - singlen 'Headlines (Friendship Never Ends)' og drog på en mindre verdensturné.

Senest gruppen stod sammen på scenen var da de optrådte ved åbningsceremonien ved De Olympiske Lege i London 2012.

I alt har Spice Girls solgt over 85 millioner albums på verdensplan.

Spice Girls optrådte senest sammen ved åbningsceremonien ved De Olympiske Lege i 2012 i London. (Foto: Stefan Wermuth © Scanpix))
Facebook
Twitter