Årets største popbrag: Se alle højdepunkterne fra Melodi Grand Prix

80'er-nostalgi, en rocklegende og en tryllebindende ballade. Genoplev årets Grand Prix-sange her.

Den tidligere 'X Factor'-deltager Jean Michel var sidst ud lørdag aften med nummeret 'Beautiful'. Han endte på en andenplads efter Fyr & Flamme. (Foto: Martin Sylvest © Ritzau Scanpix)

Normalt er tusindvis af festglade tilskuere samlet for at huje og klappe og hylde musikken, når der er Dansk Melodi Grand Prix.

Men på grund af den globale coronapandemi så tingene noget anderledes ud lørdag aften, da vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2021 skulle findes.

I stedet for en proppet koncertarena blev årets konkurrence afviklet i Studie 5 i DR Byen i København, der i aftenens anledning var omdannet til ét stort scenerum.

Publikum tonede frem fra alle steder i landet på en stor skærmvæg, mens aftenens otte artister gav den maksimalt gas.

Se eller gense alle aftenens optrædener herunder:

Chief 1 og Thomas Buttenschøn - 'Højt over skyerne'

Med charme, selvtillid og lækkert hår indtog de garvede gadedrenge Chief 1 og Thomas Buttenschøn som de første Grand Prix-scenen. Det musikalske makkerpar sparkede aftenen i gang med deres bud på et vinderhit; 'Højt over skyerne'.

Nanna Olivia - 'Hvileløse hjerter'

Nanna Olivia stod mutters alene på scenen, da hun fyrede op for sin sang 'Hvileløse hjerter'. Men selvom hun var ene og alene, forhindrede det hende ikke i at brænde igennem med de store kærlighedsfølelser, hendes sang handler om.

The Cosmic Twins - 'Silver Bullet'

Der var krudt i bagdelen på tvillingerne Chris og Alec, da de forsøgte at skyde sig ind i seernes hjerter med deres sang 'Silver Bullet'. Sangen er blandt andre skrevet af Lise Cabble, der har vundet Dansk Melodi Grand Prix som sangskriver hele fire gange tidligere.

Claudia Campagnol - 'Abracadabra'

Med en vaskeægte trylleformular forsøgte Claudia Campagnol at overbevise seerne om, at hun skulle være vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2021. Med stor inderlighed og indlevelse optrådte hun ved sit klaver med 'Abracadabra'.

Mike Tramp - 'Everything Is Alright'

Grand Prix-veteranen Mike Tramp bød op til et nostalgisk gensyn, da han gik på scenen. For ikke alene vandt han konkurrencen tilbage i 1978, hans bud på en vinder, 'Everything Is Alright' er også en rocksang, som de blev lavet i 70’erne.

Fyr & Flamme - 'Øve os på hinanden'

Det var ikke Kirsten og Søren, der pludselig stod i Studie 5. Nej, skulderpuderne sad på Jesper Groth og Laurits Emanuel, der tilsammen udgør duoen Fyr & Flamme. Deres Grand Prix-hit 'Øve os på hinanden' emmede af 80’er-nostalgi.

Emma Nicoline - 'Står lige her'

Det var hendes allerførste tv-optræden, men det kunne man ikke mærke, da Emma Nicoline overlegent leverede sin blærede debut for Danmark med sangen 'Står lige her'.

Jean Michel - Beautiful

Det behøver ikke at være negativt at være anderledes - tværtimod. Det var budskabet, da Jean Michel sang sig igennem 'Beautiful', der er en hyldest til mangfoldigheden. Og mon ikke den slags gør en lille forskel hos folk, der føler, de har svært ved at passe ind.

FacebookTwitter