Ærlig verdensstjerne indrømmer: Jeg har kæmpet med at stå i skyggen af Beyoncé

Kelly Rowland følte, hun hele tiden blev sammenlignet med Beyoncé efter opløsningen af Destiny's Child.

Michelle Williams (tv.), Kelly Rowland (midten) og Beyoncé Knowles (th.) fra Destiny's Child året inden, bandet gik i opløsning. (Foto: Frank Micelotta © Getty Images)

Når man er en del af en historiens bedst sælgende pigegrupper og er vant til at stå på scenen med superstjernen Beyoncé, så kan det være svært at finde sine egne ben.

Det fortæller Kelly Rowland i den australske udgave af talentshowet The Voice, hvor hun er med som mentor for deltagerne. Det skriver den britiske avis The Daily Mail.

Kelly Rowland, der siden 1990 og frem til gruppens opløsning i 2006 var medlem af Destiny's Child, fortalte om sine oplevelser efter bruddet med de to andre Destiny's Child-medlemmer, da The Voice-deltageren Chris Sebastian bad om råd hos sin mentor.

Lyt til Kelly Rowlands seneste single, 'Coffee', mens du læser videre:

0:00

Her fortalte Chris Sebastian, at han følte, at han befandt sig i skyggen af sin bror, popstjernen Guy Sebastian, at han ofte følte, han skulle bevise sit værd, og at han skulle knokle ekstra hårdt for at blive taget seriøst.

Det fik Kelly Rowland til at fortælle om, hvordan hun følte det var at skulle finde sig selv som soloartist efter opløsningen af Destiny's Child.

Torturerede sig selv med tanker

- Jeg kender følelsen. Kan du forestille dig, hvordan det er at være i en gruppe med Beyoncé?

- Jeg torturerede mig selv med tanker om, at jeg ikke kunne tage den og den kjole på, for så ville man sige: Det er ligesom B (Beyoncé). Eller jeg ikke kunne lave en bestemt sang, fordi det lød for meget som B. Man vil sammenligne uanset hvad, fortalte hun.

Hun fortæller også i programmet, at sammenligningerne med Beyoncé generede hende i flere år.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det aldrig gik mig på. Hvis jeg skal være helt ærlig, var det et helt årti, hvor der var denne her elefant i rummet. Det var noget, der konstant lå på mine skuldre.

Michelle Williams (tv.), Beyonce Knowles og Kelly Rowland (th.) fra Destiny's Child optrådte sammen i 2018 under festivalen Coachella i USA. Det skete til Beyoncés koncert. (Foto: Kevin Mazur © Getty Images)

'Det giver vildt god mening'

Selvom man skulle mene, at Kelly Rowland har vist sit værd og har haft flere store hits efter Destiny's Child-tiden, blandt andet kæmpehittet 'When Love Takes Over' med David Guetta, kan P3-vært Pelle Peter Jencel godt forstå Kelly Rowlands frustration.

- Det giver vildt god mening. Uanset om du er en del af et band, et fodboldhold eller et hold på en byggeplads, så vil du sandsynligvis vurdere din egen præstation i forhold til den person, der udmærker sig. Det, tror jeg, er en fundamental menneskelig følelse at have, siger han.

Han fortæller, at andre bandmedlemmer fra hedengangne bands også må have følt det samme, men han vurderer, at det mest er andre end dem selv, der er årsag til følelsen.

Lyt til Destiny's Childs 'Bootylicious' her:

0:00

Medierne kan være årsagen

- For mig lyder det ikke, som om det er noget, der kom fra Kelly Rowland selv, men mere et pres, der stammer fra medierne. Medierne har et behov for at sammenligne og finde konflikter. Jeg tror, det er det, hun var udsat for. Jeg tror, det er de færreste musikere, der ligger vågne om natten, fordi de selv sammenligner sig med andre, siger Pelle Peter Jencel.

Kelly Rowland begyndte allerede som niårig i bandet Girl's Tyme, der senere blev til Destiny’s Child med kæmpehits som 'Say My Name', 'Survivor' og 'Bootylicious'.

Efter opløsningen i 2006 gik de tre medlemmer solo, men Kelly Rowland, Michelle Williams og Beyoncé stod blandt andet igen på samme scene under Beyoncés koncert på den californiske festival Coachella i 2018.

Facebook
Twitter