Amerikansk rapstjerne anholdt i København

Rapperen Lil Pump måtte aflyse koncert i Finland efter anholdelsen.

Lil Pump har blandt andet samarbejdet med Kanye West. (Foto: Katja Ogrin © Getty Images)

Den amerikanske rapper Lil Pump, der har gjort kometkarriere i musikbranchen og gav koncert i København mandag aften, blev tirsdag kortvarigt anholdt.

Det skriver Ekstra Bladet.

I en video, som mediet TMZ er i besiddelse af, og som ligger på Instagram, ser man en optagelse fra bagsædet af en mandskabsvogn, mens der sidder dansk uniformerede betjente forrest i bilen.

Det efterfølgende klip viser en person, der tømmer lommerne, og som angiveligt er Lil Pump.

Københavns Politi vil over for Ekstra Bladet ikke oplyse, hvorfor Lil Pump blev anholdt, men den vagthavende bekræfter, at anholdelsen har fundet sted.

- Nu har han selv lagt videoen op på nettet. Og vi kan bekræfte, at han kortvarigt har været anholdt i løbet af i dag (tirsdag, red.), siger vagthavende Henrik Svejstrup til avisen.

0:00

Samarbejdet med Kanye West

Lil Pump, der blandt andet har samarbejdet med Kanye West, skulle efter planen have spillet i Finland tirsdag aften, men koncerten er blevet aflyst på grund af 'uforudsete hændelser', som koncertarrangøren Live Nation ifølge Ekstra Bladet har valgt at udtrykke det.

Det er ikke første gang, at Lil Pump har været i politiets søgelys.

I februar 2018 blev han anholdt for at affyre en pistol ved sit hjem. Senere på året blev han anholdt i Miami, hvor han kørte uden kørekort.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter