17-årige Albert var klar til at droppe sin drøm, da et uventet opkald ændrede alt

Albert Heath blev drillet med sin musik i folkeskolen, men nu tager karrieren fart.

- Der var virkelig mange, der ikke kunne lide det.

Sådan tænker den 17-årige sanger Albert Heath tilbage på sin folkeskoletid, hvor han begyndte at lave musik.

I 7. klasse havde han lagt nogle numre på musikmediet Soundcloud, og selvom vennerne bakkede op om Albert Heath, så var det ikke alle, der var fans.

- Der var nogen fra klassen over mig, der optog nogle videoer, hvor de hørte min sang og lod som om, de skulle knække sig, fortæller Albert Heath, der var tæt på at droppe at arbejde videre med sin musik på grund af de mange grimme tilkendegivelser.

Men en dag havde Albert Heaths ven sendt en af hans sange til Chief 1, der har leveret hits som rapper og producer igennem de seneste 30 år. Og han var vild med den unge sanger og inviterede ham straks over i sit studie.

- I starten troede jeg ikke på, at det var den rigtige Chief 1. Jeg var jo vant til, at alle hadede min musik, lyder det fra Albert Heath.

Men den var god nok. Og kort efter - i en alder af bare 15 år - kunne Albert Heath så skrive under på en kontrakt med Danmarks største pladeselskab Universal.

Se videoen øverst i artiklen og hør, hvordan Albert Heath svarede sin gamle haters, da de pludselig ville lave musik med ham.

0:00