Folk grinede og syntes, han var kikset: 'Nu vil alle have en bid af kagen'

Danske Navid har mødt masser af tvivlere på sin vej, men har insisteret på at forfølge sin drøm.

- Der har altid været folk, der har haft en mening at sige. Folk grinte af det, jeg lavede, men dem, der grinte, er de samme mennesker, der kommer nu og banker på døren og vil have en bid af kagen.

Sådan lyder det kækt fra den danske musiker Navid, der lige nu er aktuel med singlen 'Balotelli', der på få uger har høstet over 200.000 afspilninger på Spotify.

'Balotelli' er inspireret af den italienske fodboldspiller Mario Balotelli, der ofte bliver omtalt som en af fodboldverdenens mest kontroversielle skikkelser.

Blandt andet fordi han har festet løs på en stripklub bare to dage før en vigtig kamp - og nær har futtet sin lejlighed af, da han sammen med en flok venner valgte at fyre fyrværkeri af indendørs.

Navid valgte at skrive et nummer med udgangspunkt fodboldverdenens bad boy, fordi han mener, vi alle kan lære lidt af italienerens evner til at skille sig ud og gå sine egne – om end til tider kontroversielle – veje. Noget han også selv har måttet gøre, når det kom til musikken.

- 'Ballotelli' handler om den her karakter, som er lidt ligeglad med, hvad folk synes om ham. Han er lidt svær at styre, og han prøver hele tiden at skille sig ud. Han gør hele tiden det modsatte, forklarer Navid, der tidligere har hittet stort med nummeret 'Rum Bum Bum'.

Mød Navid i videoen, hvor han fortæller om 'Balotelli' og sin overraskende fortid som barnestjerne.

Har du et bud på, hvem der skal være den næste Upcoming? Så skriv til os her - sammen med en begrundelse.