Sandra fik afvisninger på stribe, indtil hun tog vigtig beslutning: 'Mit hjerte pumpede'

Den 27-årige sangerinde troppede op på et pladeselskab uden aftale og insisterede på at spille sin musik.

Siden hun var ganske ung, har hun haft en mavefornemmelse, der fortalte hende, at hun skulle synge.

Og uanset hvor ihærdigt Sandra Hussein prøvede at undertrykke sin trang til musikken, kom den altid tilbage.

Som voksen flygtede hun ind på socialrådgiveruddannelsen for at have noget at give sig til, men hun kunne godt mærke, det ikke var sagen.

- Det var overhovedet ikke mig. Jeg sad og skrev tekster, mens jeg gemte mig. Og jeg endte også med at droppe ud. Simpelthen.

Det skulle imidlertid vise sig at være en god idé.

For under en frokost med en veninde kort tid efter, luftede Sandra Hussein ideen om at gøre noget ved den drøm, der spirede inde i hende. Og veninden opfordrede med det samme Sandra Hussein til at lade frokost være frokost og straks tage op på det pladeselskab, der lå i nærheden.

- Hun sagde, at jeg ikke ville få det gjort ellers, så jeg tog min bil og kørte derud med det samme. Og mit hjerte det pumpede.

Sandra Hussein fik lov til at spille sin musik for cheferne, og det resulterede efter nogle flere møder i en pladekontrakt.

Budskabet om at følge sin mavefornemmelse er således også noget af det, den 27-årige sangerinde forsøger at formidle i sin musik i dag.

- Jeg vil gerne have folk til at føle sig badass og føle, der ikke er noget, de ikke kan klare. Hvis man har en drøm, så skal man bare gå efter den, fortæller hun.

Mød Sandra Hussein og hør hendes sang 'For dig' i videoen øverst.