Ulykke havde nær ødelagt drømmen for Mads og Jesper: 'Vi er kommet tilbage på rette spor'

Ulykken tvang duoen Dusin til at reflektere over, hvilken fremtid, de ønskede sig.

I lang tid havde de en klar idé om, hvem de skulle være; pæne, polerede popdrenge.

Det var udgangspunktet for Jesper Nohrstedt og Mads Vadsager, der tilsammen udgør duoen Dusin.

Og selvom de mener, de altid har stået i kontrast til hinanden, fordi den ene er fra Glumsø, mens den anden er fra Københavns Vestegn, så har de altid kunnet mødes og enes om musikken.

Men en dag i øvelokalet skulle ændre deres musikalske makkerskab for bestandigt.

- Mads sad ved mixerpulten og kunne ikke få det til at virke, og så sprang de to monitors i ansigtet på ham, forklarer forsanger Jesper Nohrstedt om ulykken, der smadrede Mads Vadsagers ører og fortsætter:

- Han blev sygemeldt fra skole, og man kunne ikke rigtig tale til ham.

Én god ting kom der dog ud af den ulykken.

Gruppen blev nemlig tvunget til at holde en pause, som Jesper Nohrstedt mener, de i sidste ende havde godt af. Op til ulykken havde gruppen nemlig været præget af en nagende tvivl på deres projekt, og om det var fedt nok.

- Da vi havde den pause, havde jeg masser af tid til at tænke over, hvordan vi arbejdede sammen, og hvad vi måske skulle gøre anderledes.

- Nu har Mads det heldigvis meget bedre, og han har fået et høreapparat og kan lave musik igen. Men jeg tror, det var vigtigt for os at finde tilbage til en legesyghed og lære, at den vigtigste stemme, man bør lytte til, er ens egen. Vi er kommet tilbage på rette spor.

Hør Mads Vadsager og Jesper Nohrstedts historie i videoen øverst, samt deres sang 'Havneby'