(Foto: Hedda Rysstad © dr)

Bar røv og bling: Se de kendte på den røde løber til Danish Music Awards

Toppen af poppen i dansk musikliv fejrede sig selv med stil torsdag aften.

Der blev både vist bar røv og givet kindkys en masse på den røde løber ved årets Danish Music Awards, hvor stjernerne fra den danske musikbranche var mødt talstærkt op torsdag aften.

Showet, der blev afholdt i K.B. Hallen i København, var tilbage efter et års pause og havde i år mere fokus på livemusik end nogensinde før - til stor glæde for de fremmødte musikere.

- Det er jo åndssvagt, hvis vi ikke skal spille live til vores eget awardshow, lød det eksempelvis fra Mads Langer.

Tag en tur med på den røde løber i galleriet her.

 • Ude Af Kontrol har haft et vildt 2019, hvor de blandt andet har optrådt på Smukfest. Det havde kastet en nominering af sig som 'Årets nye danske livenavn', og derfor var det da også tre tilfredse herrer, der var at finde på den røde løber. - Vi forventer ikke en skid, men bare det at være nomineret, det er så fedt. Hvis vi vinder, så skal det fejres på Ude Af Kontrol-manér, måske på Damhuskroen, lød det fra de tre. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  1 / 20
 • Kesi var iført masser af bling bling på den røde løber - og senere på aftenen kunne han ydermere smykke sig med to bronze-statuetter. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  2 / 20
 • The Minds of 99 vandt tidligere i år den prestigefyldte P3 Prisen. Ved Danish Music Awards var de nomineret til flest priser af alle, nemlig hele fem. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  3 / 20
 • Mads Langer, der skulle optræde ved årets show, var en af de musikere, der langede kraftigt ud efter Danish Music Awards for to år siden, fordi de optrædende kunstnere ikke skulle spille live. Noget, der er blevet ændret fuldstændigt i år, hvor de optrædende hver især skulle optræde med flere numre – live. - Jeg er glad for, det kan betale sig at bruge sin stemme i debatten. Det er jo åndssvagt, hvis vi ikke skal spille live til vores eget awardshow, lød det fra den populære sanger, der var nomineret i kategorien 'Årets danske radiohit' med 'Flawless'. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  4 / 20
 • For Jada var aftenens prisshow en sjælden mulighed for at møde og nyde sine kollegers musik. - For det første synes jeg, det er så dejligt at være til et event, hvor man møder sine kolleger. Ofte pendler man jo ind og ud af festivaler. Så er det også bare dejligt at hylde hinandens musik. Det er virkelig på sin plads at blive hyldet for sit arbejde, sagde den 26-årige sangerinde. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  5 / 20
 • 2018 var året, hvor Bro satte gang i hele Danmarks dansegulv med kæmpehittet 'Sydpå'. Det betød selvfølgelig også, at han var nomineret i kategorien 'Årets danske streaminghit'. I aftenens anledning havde han taget sin kæreste med, der var til stede, da han modtog nyheden om nomineringen. - Jeg var sammen med min kæreste, da jeg fandt ud af det. Det skete om morgenen, da hun lå og sov, hun sover altid til så sent. Da jeg så det felt, som jeg var nomineret i, så tænkte jeg bare 'FUCK', lød det fra hitmageren. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  6 / 20
 • Iris Gold, der i år udgiv sit debutalbum, 'Planet Cool', strålede - naturligvis - som det pureste guld på den røde løber. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  7 / 20
 • Christopher har i 2019 udgivet albummet 'Under the Surface', men har ellers haft fokus på kærlighedslivet. Han er nemlig blevet gift med Cecilie Haugaard, som han havde taget med sig til aftenens show. Det har dog ikke holdt ham fra at følge med i den danske musikscene, og særligt én sangerinde har sat sig fast under Christophers krøller. - Der har virkelig været mange gode numre i år. Jeg må sige, at jeg har været utroligt glad for Clara. Hende er jeg svært begejstret for. Hun har noget personlighed og attitude. Hun har klippet sit hår af, og hun ser stadig bare godt ud. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  8 / 20
 • Clara blev ikke alene kåret som 'Årets nye danske navn' – hun skulle også optræde til showet. Noget, som hun virkelig så frem til. - Jeg tænker stadig bare 'wow' - skal jeg - Clara - optræde til DMA? Det er da for sindssygt! (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  9 / 20
 • I år var første gang, at Citybois skulle optræde til Danish Music Awards, og det var ikke uden nerver. - Lige det her show er specielt i forhold til de andre herhjemme. Så lige nu har vi bare lidt sommerfugle i maven, fordi vi er lidt nervøs for showet. Så må alkoholen komme senere, lød de fra bois'ene på den røde løber. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  10 / 20
 • Drew var ikke nomineret til nogle priser ved årets DMA, men til gengæld kan hun glæde sig over, at hun netop har udgivet sit debutalbum, 'Brutal'. Hun glædede sig især til at se én bestemt kollega optræde ved showet. - Jeg ser mest frem til at se Jada. Jeg bliver helt enormt inspireret hende. Og så glæder jeg mig til at støtte mine kolleger og se, hvordan det egentligt er at være til et stort award-show, lød det fra den 29-årige sangerinde, der fulgtes med sin musiker-mand, Mattias Kolstrup. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  11 / 20
 • Lis Sørensen, der aldrig har vundet en ”almindelig” Danish Music Award, blev torsdag aften belønnet med Æresprisen. Den kommer oven på et år, hvor hun har været på genforeningsturné med kollegerne og veninderne Anne Linnet og Sanne Salomonsen. - Vi har haft et fantastisk år og nydt det hele. Vi havde slet ikke drømt om, at det ville blive, som det blev. Så vi er rigtig glade for, vi gjorde det, og at vi har fået den her rejse sammen på det tidspunkt i vores karrierer. lød det fra Sørensen på den røde løber. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  12 / 20
 • Scarlet Pleasure, der vandt en Danish Music Award for to år siden for hittet 'Deja Vu', var glade for, at prisshowet var tilbage igen efter et års pause. - Det er vigtigt, at vi værner om et show, hvor vi kan hylde al den gode musik, der udkommer herhjemme, lød det fra trioen. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  13 / 20
 • Alphabeat gjorde stort comeback i år og var nomineret i kategorien 'Årets danske radiohit' for deres comeback-hit 'Shadows'. - Det har været rimeligt vildt det hele. Vores mål var egentlig bare at være et band igen og lave sange, som alle ville have det godt med. At vi så er blevet nomineret, og at folk har taget så godt imod os, er superfedt, lød det fra sekstetten – der dog måtte se sig slået af Lukas Graham. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  14 / 20
 • Årets vært for Danish Music Awards, Nabiha. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  15 / 20
 • I år var Suspekt hverken nomineret eller skulle optræde. Men det afholdte naturligvis ikke de tre venner fra Albertslund fra at komme og hylde kollegerne. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  16 / 20
 • Det var en glad Hjalmer, der var at finde på den røde løber. Den 24-årige sanger var nomineret i kategorien 'Årets nye danske livenavn'.
  17 / 20
 • Faustix har før været nomineret til Danish Music Award flere gange. I aften kom han dog for at fejre sine kolleger sammen med sin kone, Irina Olsen. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  18 / 20
 • Aura Dione har udsendt en håndfuld singler i årets løb - blandt andet et nummer med den finurlige titel 'Shania Twain'. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  19 / 20
 • Vera og Lord Siva har hittet stort i år med nummeret 'Paris', der da også var nomineret i kategorien 'Årets danske streaminghit'. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  20 / 20
Facebook
Twitter