Beyoncés stor-roste lillesøster er hovednavn på fynsk festival

Heartland Festival ved Egeskov Slot har booket Solange som sit første musikalske hovednavn.

Solange slog igennem med singlen 'Losing You' i 2013, men det var med albummet 'A Seat at the Table' fra 2016, at sangerindens popularitet tog fat. (Foto: Rich Fury © Scanpix)

'Mesterlig', 'ærefrygtindgydende perfektion' og en af 'tidens mest virtuose og vedkommende stemmer'.

Da r'n'b-sangerinden Solange spillede på Roskilde Festival sidste år, kunne mange anmeldere ikke få armene ned af ren og skær begejstring.

Næste år bliver der så igen mulighed for at opleve den populære og Grammy-vindende sangerinde Solange Knowles, der er lillesøster til popstjernen Beyoncé, på dansk jord.

Det sker på den sydfynske kulturfestival Heartland, der holder til ved Egeskov Slot.

Lyt til hittet 'Cranes in the Sky' her:

0:00

- Solange er et navn, vi har drømt om at få på plakaten i hele festivalens levetid, udtaler Heartlands musikprogramchef og direktør, Ulrik ØrumPetersen, i en pressemeddelelse.

- Hun er både en kæmpe kunstnerisk begavelse og en gudsbenådet performer, der har forstået at forene det eksperimenterende med det populærkulturelle på en måde, der har gjort hende til et internationalt ikon, tilføjer han.

Har helt nye sange med i bagagen

Ekstraheldigt er det også, at Solange når at udgive opfølgeren til sit roste album 'A Seat at the Table' fra 2016.

- At hun ovenikøbet har annonceret et nyt album, der udkommer i god tid inden hendes optræden på Egeskov, gør os kun endnu mere stolte over, at hun har valgt os til sin eneste danske optræden til sommer, siger Ulrik ØrumPetersen.

Nyheden må varme hos Solanges danske fans, der havde set frem til at opleve amerikaneren på Plænen i Tivoli i København i august i år. Den koncert blev nemlig aflyst i sidste øjeblik.

Men nu er Solange altså skrevet øverst på næste års Heartland-plakat. Udover sangerinden har den musik-, litteratur-, kunst- og madglade festival også allerede sikret sig den amerikanske forfatter Jonathan Franzen.

Heartland finder sted fra torsdag 30. maj til lørdag 1. juni næste år.

Solange leverede en storrost koncert på sidste års Roskilde Festival i et pakket Arena-telt. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)
Facebook
Twitter