Dansk band hitter med 'genialt fadøls-nummer': 'Kæft, det er fedt!'

Med 'Blitz, Baby' har det danske band Jung erobret årets musikhitlister.

- Det er meget et fadøls-nummer, og det er en god ting.

Sådan starter producer August "Eloq" Fenger ud, når han forklarer, hvorfor Jungs 'Blitz, Baby' er blevet et hit.

Men produceren er helt sikkert ikke den eneste, der har nydt en kold fadøl til ørehængeren. 'Blitz, Baby' er nemlig blevet afspillet næsten fire millioner gange på Spotify i skrivende stund.

Jung består af Jonas Jung, Sigurd Boesen og Michael Hovmand, og de tre bandmedlemmer har i den grad været med til at sætte en streg under, at bands stadig har en berettiget plads på den danske musikscene i 2020, fortæller August "Eloq" Fenger.

- Når man hører et godt band, som Jung er, så stikker det jo ud i en tid, hvor alt er lavet på computeren. Det er fedt.

Og den holdning deler P3-værten Fie Neergaard, der fortæller, at Jung vækker noget genkendeligt i hende, på trods af at de først udgav deres debutalbum 'Blitz' i år.

- På en måde har jeg det som om, at de er kommet ind fra højre, men samtidig føler jeg også, at de altid været her, fortæller hun og tilføjer:

- At lytte til Jungs musik er et rart sted at være.

Øverst i artiklen kan du se, hvorfor 'Blitz, Baby' er blevet et af årets store hit, når producerne August "Eloq" Fenger og Bjarke "Lille Høg" Bech analayserer nummeret sammen med Ida-Sophia og Gry Christensen fra The Voice, musikerne Jesu Brødre og P3-værterne Emil Lange og Fie Neergaard.

0:00
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk