Dansk sanger føler sig sexet som aldrig før: 'Jeg vil have alle til at føle sig som en bad bitch'

FVN er på en mission. Hun vil løfte selvværdet og selvtilliden hos alle, der hører hendes musik.

(© Frederik H. Lacoppidan)

Du kender måske til det med at være usikker på dig selv. Måske har du oplevet at blive holdt udenfor fællesskabet, eller måske har du været stærkt utilfreds med dit udseende.

Og dén usikkerhed har muligvis forhindret dig i at gå efter dine drømme.

Alt det kan 26-årige Feven Geles nikke genkendende til.

Da hun var yngre, kæmpede hun med overvægt og oplevede, at hun blev holdt udenfor i sin folkeskole. Det gjorde, at selvtilliden ikke ligefrem var på sit højeste. Men med tiden lærte hun sig selv at fokusere på det positive og de ting, hun godt kunne lide ved sig selv.

Og i dag er hun et helt andet sted. Selvtilliden er i top, og hun har fået sig en helt klar mission.

- Den "fuck alt"-attitude, jeg har i dag, er helt klart vokset med tiden. Det er noget, jeg har lært mig selv. Jeg tror, den er kommet i takt med, at jeg har presset mig selv til at gå efter mine drømme og tro på mig selv, fortæller Feven Geles.

- Nu er det budskabet i alt, jeg gør: Jeg vil få andre til også at få det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!

Det gør hun nu i sin musik, som hun udgiver under navnet FVN. Og selv ikke en nedlukning af samfundet eller trist, mørkt og gråt januarvejr har kunnet forhindre hende i at indlede det nye år med et brag.

FVN har nemlig for nylig udgivet singlen 'Shit', som kort sagt handler om, ja, at føle sig som "the shit".

Og hvis du er i tvivl, om det er "the shit" på den gode eller dårlige måde, så kan du give den et lyt og vurdere selv.

Lyt til FVN med 'Shit' her:

0:00

- Min musikstil er nok lidt flabet, men jeg kan godt lide at trykke på nogle knapper og provokere. Og så er det bare tid til, at Danmark får øjnene op for mig, siger FVN med et grin.

- Det er måske ikke mine sange, du sætter på, når du har de helt dybe følelser på spil. Men jeg er skarp lyrisk, og jeg vil gerne have, folk får et stort klask af selvkærlighed, når de lytter. Det er det dummeste at være utilfreds og hade sig selv. Men jeg ved selv, hvordan det er, og jeg vil gerne være med til at lave om på det med min musik.

Feven Geles debuterede som FVN i 2019. Nu er hun aktuel med singlen 'Shit' - og der er meget mere musik på vej, forsikrer hun. (© Frederik H. Lacoppidan)

Ville ikke gøre det halvt

Selvom FVN i dag ikke er i tvivl om, at hun har masser at byde på, har det ikke altid ligget i kortene, at hun skulle skrive sange, rappe og udgive musik. For selvom hun altid har drømt om at stå på en scene, har det aldrig været en tanke, hun turde tænke til ende.

Altså, lige indtil for et par år siden.

- Jeg har været så bange for at lave musik, at jeg ikke engang skrev for mig selv derhjemme. Jeg elsker rap og hiphop så meget, at jeg tænkte, jeg ikke ville gøre det, hvis jeg var dårlig, fortæller hun.

Men hun har altid været hurtig til at lære tekster og været god til at rappe hurtigt med på rapsange. Og det opfangede hendes fætter, som i dag er hendes manager. Han motiverede hende til at komme i gang, og da hun så ovenikøbet mødte en dj på sit arbejde, som ved et tilfælde overhørte hende rappe, var der pludselig opfordringer fra flere sider.

En dag ringede selv samme dj til hende, fordi han manglede en kvindelig rapper til at rappe et stykke på en sang. Med en stor klump i halsen og et bankende hjerte dukkede hun op i studiet, indspillede sangen og skrev endda et langt vers – noget, hun ikke anede, hun kunne inden da.

- Da det kom ud, var alle sådan: "Er du rapper nu?". Jeg blev også kontaktet af folk fra musikbranchen. Men jeg var jo ikke artist. Jeg var nødt til at tænke ordentligt over det, før jeg kastede mig ud i det: "Vil jeg det her? Jeg elsker rap, og jeg vil ikke gøre det halvt."

FVN kommer fra en musikalsk familie, der elsker hiphop. Men det var alligevel en smule tilfældigt, at hun selv begyndte at lave musik. Og det var nok ikke sket uden opbakning fra sin fætter og en dygtig dj, hun mødte på sit arbejde, erkender hun. (Foto: Nikolaj Rohde Simonsen © Girls Are Awesome)

Men resten er historie, for FVN endte med at beslutte sig for at forfølge drømmen. Hun blev sat i kontakt med en række producere, og før hun vidste af det, var der to sange klar, som kom ud i 2019, og et samarbejde med sangeren Fallulah i form af sangen 'Oh Ay Oh'.

Sidste år fulgte FVN op med debut-ep'en 'Twenty Sexy Playlist', hvor man blandt andet finder sangen 'Work', som du måske allerede er stødt på på P3.

Lyt til FVN med 'Work' her:

0:00

Alle fortjener at føle sig sexet

Ep'en består af seks sange, som ifølge FVN rummer forskellige sider af selvkærlighed og at føle sig sexet. Og hun håber, at lytterne kan relatere til og føle sangene, lige meget hvilken seksualitet, størrelse, form eller hudfarve, de har, eller hvilket køn, de har eller identificerer sig med.

- Jeg synes ikke, det er i orden, at nogen går rundt og ikke føler sig okay på grund af deres hudfarve eller seksualitet. Jeg tænker tit over, at man som etnisk og seksuel minoritet bliver udstillet eller kommer ud for ting, man ikke fortjener. Vi fortjener at føle os sexede og anerkendt, så jeg havde brug for at lave et nummer, der netop fejrede vores forskelligheder.

FVN håber, folk kan finde deres sexede side frem, når de hører hendes musik - og måske danse til det hjemme i stuerne, nu hvor det i øjeblikket ikke er muligt at gå til fest, i byen eller høre hende live. (Foto: Amalie Ivalo © Girls Are Awesome)

Der er da også blevet taget godt imod FVN, siden hun debuterede for halvandet år siden. Det er både blevet til omtale i medier, en række liveoptrædener – de, der nu kunne lade sig gøre i denne tid – og ikke mindst anerkendende beskeder på Instagram.

- Jeg bliver så glad, når jeg læser, at folk kan lide musikken. Når folk skriver til mig, at de føler sig som dronninger, når de lytter til min musik, får jeg kæmpe optur på. Jeg kan godt lide at være i dialog med folk, der lytter med, siger hun.

Selvom det nu er ved at være to års tid siden, hun for alvor satte gang i sin musikkarriere, er missionen stadig den samme: FVN vil have folk til at "have det fedt". Og selvom det er begrænset, hvor mange planer det er muligt at lægge i øjeblikket, ligger én ting i hvert fald fast.

- Jeg skruer ikke ned for udgivelserne – der kommer mere og mere og mere, siger hun grinende.

- De skal svømme i FVN.

Facebook
Twitter