Dansk sanger hitter med nøgenbillede-nummer: 'Det er en sofistikeret fuckfinger'

27-årige Jadas 'Nudes' har erobret utallige playlister og radiostationer i 2020 - og gør det stadig.

- Det er en fuckfinger på en sofistikeret måde. Og så er den virkelig aktuel og Instagram-agtig med alle slangordene.

Sådan beskriver The Voice-værten, Gry Christensen, Jadas sang 'Nudes', der i skrivende stund er blevet hørt over seks millioner gange på Spotify og har storthittet gennem hele 2020.

Med nummeret sætter Jada ord på det personlige emne: at sende nøgenbilleder.

Og det er netop en af grundene, at 'Nudes' er blevet så stort et hit, forklarer Gry Christensens medvært på The Voice, Ida-Sophia Petersen.

- Jeg kan huske, jeg relaterede 2000 procent til nummeret, da jeg hørte den. Jeg tror ikke, der findes noget værre end at have sendt et billede af sin numse, og så kommer der bare ikke noget svar tilbage, fortæller hun.

Det personlige emne kommer også særligt til udtryk i musikvideoen, hvor der fremgår tilsendte nøgenbilleder, og det sætter et stilfuldt fokus på emnet, forklarer musikproducer August "Eloq" Fenger.

- Hele hendes show med videoen, hvor hun fik alle mulige til at sende nudes ind. Det var helt vildt. Det der med at skabe en bevægelse af power for piger og kvinder på den måde, synes jeg er utrolig stilet.

Øverst i artiklen kan du se, hvorfor 'Nudes' er blevet et af årets store hit, når Ida-Sophia og Gry Christensen fra The Voice analyserer nummeret sammen med producerne August "Eloq" Fenger og Bjarke "Lille Høg" Bech, musikerne Jesu Brødre og P3-værterne Emil Lange og Fie Neergaard

0:00
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk