Deres 'mærkelige sang' er lige nu Danmarks største hit: 'Det er kommet bag på os'

Lord Siva og Vera synes, det er underligt, at de kan toppe hitlisterne med 'Paris', som de kalder 'en lidt mærkelig sang'.

Lord Siva (tv.) og Vera udgav i februar singlen 'Paris', som lige nu hitter stort. (Foto: pressebillede)

Du havde måske ikke lige set det komme.

Altså samarbejdet mellem Lord Siva og produceren Vera, som kommer fra to forskellige musikalske verdener.

Men det er svært at komme udenom, at det har fungeret for dem at slå kludene sammen, for lige nu hitter de to stort med deres første singleudspil, 'Paris'. Sangen topper både den officielle radio-hitliste og Top 50 på Spotify, hvor den i skrivende stund får over 80.000 afspilninger om dagen.

Lyt til 'Paris' herunder:

0:00

Lærer af hinanden

Faktisk har de to hitmagere, der bærer de borgerlige navne Brian Sivabalana og William Asingh, arbejdet sammen længe, og 'Paris' havde ligget klar i halvandet år, før den blev udgivet i februar i år.

- Jeg har altid haft en drøm om at høre Brian synge engelsk på en af mine sange, og så havde jeg den her sang med en lidt salsa-agtig lyd liggende, som jeg fik ham til at synge omkvædet til. Men da vi skulle indspille den, gjorde han sangen til sin egen og sang blandt andet et helt andet omkvæd, der lød vildt smukt og lidt Sting-agtigt, siger 28-årige Vera om tilblivelsen af kæmpehittet 'Paris'.

Lord Siva kender du måske som sanger og rapper, der synger på dansk, men han havde ingen kvaler ved at kaste sig ud i noget nyt i samarbejdet med Vera.

Det er nemlig blevet et musikalsk partnerskab, hvor de begge lærer af hinanden.

- Vi kan godt lide at udfordre os selv, og det føler vi begge, at vi gør med dette projekt, siger 29-årige Lord Siva.

Lyt til Lord Sivas nummer 'Byen der larmer' her:

0:00

Mere musik på vej

Men hvad er det så, der fungerer mellem de to danske musikere? De mener selv, at det netop er deres forskelligheder, der har kunnet skabe et nummer, der altså lige nu er det største hit herhjemme.

- Jeg kommer fra et sted, hvor vi ofte går efter en meget bestemt struktur, når vi skriver sange, og Brians tilgang er mere intuitiv. Det virker godt at blande de ting, siger Vera, som også mener, at det er det helt rigtige tidspunkt for et samarbejde som deres.

- Det er en skøn streaming-tid, vi lever i nu, hvor det er nemt at sætte to kunstnere på et nummer, uden man behøver at finde på et nyt navn eller være en ny gruppe.

Lord Siva og Vera arbejder lige nu på mere musik sammen. (Foto: pressebillede)

Grunden til, at der skulle gå halvandet år, før 'Paris' blev udgivet, er, at der skulle være mere musik klart, før de offentliggjorde samarbejdet.

Og det er der nu, og der er derfor meget mere musik i vente fra de to. Der er dog ikke noget konkret tidspunkt for næste udgivelse endnu.

- Det er sjældent, man møder nogen, man arbejder så godt sammen med, og så er det bare med at holde fast i det, når det sker, siger Vera.

Lyt til Veras nummer 'In and Out of Love' her:

0:00

'Det er en mærkelig sang'

De understreger, at de er virkelig glade for succesen, de har fået med 'Paris', men den har faktisk overrasket alle omkring samarbejdet - blandt andet også producer og sangskriver Mads Koch, som synger versene på 'Paris'.

- Vi er virkelig taknemmelige over succesen, men den er kommet bag på os alle, siger Vera.

For dem lå det nemlig ikke lige til højrebenet, at nummeret skulle blive taget så godt imod.

- Jeg har aldrig ligget nummer ét med en sang før, og det er da lidt underligt, at vi kan toppe hitlisterne med den her lidt mærkelige sang. Det giver mere selvtillid i studiet til de næste sange, vi laver sammen, siger Lord Siva.

'Den lidt mærkelige' sang handler, ifølge Lord Siva og Vera, om forelskelse, men også om at miste.

Helt konkret synges der om at blive ved med at se den samme kvinde i Paris' og Londons gader.

Og dét har altså ramt helt rigtigt hos landets radiolyttere og streaming-abonnenter på trods af, at Vera faktisk selv mener, at teksten kan virke en smule plat.

- Omkvædet i 'Paris' er jo på en måde helt vildt corny, fordi det kan virke lidt plat at synge om europæiske storbyer, og det havde vi det ret sjovt med, da vi skrev sangen. Men jeg elsker teksten, for den skaber klare billeder for alle.