Det så du ikke i tv: Musiklegendes surprise-optræden til stort DR-show var få minutter fra at blive aflyst

Det var på et hængende hår, at Lis Sørensen nåede på scenen sammen med Benal.

Benal havde Lis Sørensen med på scenen til P3 Guld. (Foto: Betina Garcia © Dr)

Der var blæsere, børnedansere, Søren Huss, en segway - og så var der Lis Sørensen.

Der manglede ikke noget, da duoen Benal optrådte ved lørdagens P3 Guld i Odense.

Men det var faktisk tæt på, at Lis Sørensen, som var esset i ærmet hos Benal, der er kendt for vilde og overraskende optrædener, ikke var nået frem til Odense.

Lis Sørensen havde nemlig en koncert i Svendborg samme aften, og det betød, at hun kun havde 45 minutter til at nå fra sin koncert på Sydfyn til P3 Guld i den fynske hovedstad.

- Det er jo rock'n'roll, det her, lød det fra den garvede sangerinde, som i al hast nåede frem til Odense i tide. Her dukkede hun til publikums store overraskelse pludselig op på scenen under Benal-nummeret 'Nu her' og begyndte at synge sit kæmpehit 'Mine øjne de skal se' sammen med forsanger Benjamin Hav.

Var sikre på, noget ville gå galt

- Det er min makker, Benjamin, der har et krøllet hoved og har fundet på alt det her, sagde Albert Wancher fra Benal efter optrædenen, hvor de ellers havde været sikre på, at noget ville gå galt på grund af de mange elementer i showet.

Han beskriver Lis Sørensen som det vildeste menneske i verden, og det var også derfor, de spurgte den garvede sangerinde, om hun ville med på scenen til P3 Guld.

- Vi var i tvivl om, hvorvidt det hele ville lykkes, men det gjorde det, og det blev bedre end forventet, sagde Albert Wancher fra Benal, som havde øvet en version af optrædenen både med og uden Lis Sørensen.

Selvom det ikke normalt er i rapgenren, den 63-årige sangerinde slår sine folder, så var hun ikke sen til at takke ja til det skøre projekt.

- Det er jo en helt anden genre end den, jeg plejer at synge, men jeg er altid blevet inspireret af musikere, som formår at skrive nogle tekster på dansk, som bare fanger publikum, sagde Lis Sørensen om sin surprise-optræden, hvor hun også sang med på 'Nu her'.

- Min søn Sylvester på 26 er rigtig glad for Benal, og han har også introduceret mig til deres musik – og hold kæft, det holder.

Se Benals optræden her.

Ved P3 Guld lørdag aften blev der uddelt tre priser. The Minds of 99 modtog hovedprisen, P3 Prisen, sangerinden Jada blev kåret som P3 Talentet og endelig løb Phlake med prisen P3 Lytterhittet for 'The Rascal'.

Se alle optrædenerne fra P3 Guld herunder.

Saveus

Saveus' frontfigur, Martin Hedegaard, begyndte showet udendørs på toppen af en høj bygning i Odense, inden han løb ind blandt publikum og sparkede showet i gang med en medrivende udgave af hittet 'Ready To Die'.

Fool

Der var knald på farverne, da Fool indtog scenen. Forsanger Adrian Mikkelsen havde farvet håret blågrønt, og på scenen fik han, sammen med sin makker og producer Rasmus Jarby, selskab af to store, rød-gule drager i 'Uundgåelige'-hittet 'Strapped'.

Barselona

'Fra Wien til Rom' og så til Odense. Rasmus Theodor og Rud Aslak i Barselona havde publikum i deres hule hånd, da de leverede en drømmende udgave af storby-hittet.

Kwamie Liv

Normalt er der godt med tempo i Kwamie Livs sang 'New Boo', men under P3 Guld lagde hun stille ud med sin akustiske guitar – lige indtil hun smed både jakke og guitar og satte fart på rytmerne, som publikum klappede smukt i takt til.

The Minds of 99

Et af Danmarks mest populære livebands – og nu også vinder af P3 Prisen – The Minds of 99 var også på scenen for at spille deres hit 'Alle skuffer over tid' til et hoppende publikums store begejstring.

Jada

Hun blev kåret som P3 Talentet, men der var nu mere superstjerne end upcoming talent over Jada, da hun foldede sig ud i fuldt flor med sin aktuelle single 'Lonely'.

Clara

Med en scenevanthed og selvsikkerhed, der rækker langt ud over hendes unge alder, lagde Danmarks nye popprinsesse Clara salen ned med hittet 'Suffocating'.

Facebook
Twitter