'Du er for gammel til at være sexet': Verdenskendt sangerinde svarer igen efter verbal lussing

Sangerinden Bebe Rexha har fået nok af alderisme i underholdningsbranchen og bakkes op af blandt andre Taylor Swift og Rita Ora.

29-årige Bebe Rexha er blevet kaldt 'for gammel til at være sexet' af en mand fra musikbranchen. (Foto: ANTHONY BEHAR/SIPA USA © Ritzau Scanpix)

Det er ikke altid lige let at være kvinde i musikindustrien.

I hvert fald ikke hvis man skal tro den amerikanske sangerinde Bebe Rexha, som mandag fløj til tasterne på Instagram for at ytre sig om en oplevelse, der havde fået hende helt op i det røde felt.

- En MAND fra musikbranchen sagde for nylig til mig, at jeg var ved at blive for gammel, og at mit brand var 'forvirrende'. Jeg er sangskriver, og jeg poster sexede billeder på min Instagram, og det er ikke noget, kvindelige sangskrivere skal gøre, især ikke i min alder. Jeg er 29, skrev hun som tekst til et billede, hvorpå hun poserer i undertøj, som hun dedikerede til manden, der havde kaldt hende 'for gammel til at være sexet', og fortsatte:

- Jeg har fået nok af at blive sat i en kasse. Jeg laver mine egne regler. Jeg er træt af, at kvinder bliver kategoriseret som gamle krager, når de bliver ældre, mens mænd bliver kategoriseret som sexede med alderen.

Bebe Rexha har hittet over hele verden med blandt andet 'Meant to Be'. Lyt til sangen her:

0:00

- Jeg bliver 30 den 30. august, og ved I hvad, jeg løber ikke fra det. Jeg vil ikke lyve om min alder eller synge sange, som jeg føler vil sælge bedre, fordi de lyder 'yngre'. Jeg vil fejre min alder, for jeg er klogere, stærkere, og TRO MIG, jeg er en meget bedre elsker, end jeg var for ti år siden, rasede sangerinden på sine egne og sit køns vegne.

Bakkes op af kvindelige stjerner

At dømme ud fra reaktionerne på Bebe Rexhas Instagram-opslag er hun ikke alene om at have oplevet andre have stærke meninger om, hvad hun må og ikke må som kvindelig kunstner.

For opslaget er nemlig langt fra gået ubemærket hen.

Taylor Swift er en af de stjerner, som også tæller blandt andre The Chainsmokers, Rita Ora, Neyo og X Ambassadors, der har reageret på Bebe Rexhas Instagram-opslag. (Foto: Xavier Collin/Image Press Agency © Ritzau Scanpix)

- Riv dem rundt, lyder det blandt andet i kommentarfeltet fra Taylor Swift, som ligesom Bebe Rexha fylder 30 i år. Hun suppleres af blandt andre Rita Ora.

- Du er smuk, bliver mere sexet med alderen, og dit talent SYNGER for sig selv. Bliv ved med at lave de regler, istemmer sangerinden, som er et enkelt år yngre end Rexha og Swift.

Det er ikke første gang, Bebe Rexha har råbt højt på Instagram om de, ifølge hende, uretfærdigheder, hun er stødt på i sin karriere.

Op til Grammy Awards i februar i år var sangerinden gået på jagt efter den perfekte kjole, men oplevede, at designerne ikke ville klæde hende på på grund af hendes størrelse.

- Mit team har talt med en række forskellige designere, og mange af dem ville ikke klæde mig på, fordi jeg er for stor. Seriøst, jeg er for stor. Hvis størrelse 38 er for stort, så gider jeg ikke bære din fucking kjole, lød det fra Rexha i en video.

Facebook
Twitter