Dybt berørt Adele udskyder lang koncertrække: 'Jeg er så ked af det og virkelig flov'

24 timer før første koncert har en grådkvalt Adele udskudt en række koncertshows i Las Vegas.

Adele skulle have holdt flere shows i Colosseum i kasinobyen Las Vegas, men corona og leveringsproblemer har fået den britiske sanger til at udskyde. (Arkiv) (Foto: Sascha Steinbach © Getty Images)

- Jeg er så ked af det, men mit show er ikke klar.

Sådan lyder det fra den britiske sangerinde i et opslag på hendes Instagram-profil.

Adele udgav i efteråret sit længe ventede album '30', som blæste hitlisterne omkuld og blev det bedst sælgende album i 2021 i både USA og i Storbritannien.

Kort tid efter udgivelsen blev Adele hyret til at lave hele 24 koncertshows med titlen 'Weekends with Adele' i Las Vegas, hvor musikstjerner som Madonna, Britney Spears og Lady Gaga også har holdt en serie af koncerter.

Men koncerterne i det kendte Colosseum i Caesars Palace med siddepladser til 4.300 publikummer er nu udskudt.

I den halvanden minutter lange video beklager en dybt berørt Adele situationen, som blandt andet skyldes corona.

Lagt ned af corona og forsinkelser

- Mit show er ikke klar. Vi har prøvet absolut alt, hvad vi kunne for at få det op at stå, og for at det blev godt nok til jer. Men vi er blevet lagt helt ned af leveringsforsinkelser og covid. Halvdelen af mit hold har covid, og det har de stadig. Det har været umuligt at færdiggøre showet, siger hun i videoen.

Lyt til Adeles 'I Drink Wine', mens du læser videre:

0:00

Hun fortæller, at holdet har været vågne i over 30 timer for at forsøge at finde en løsning, men at tiden er brugt op.

- Jeg er så ked af det, og jeg er virkelig flov. Jeg beklager virkelig for alle, der har rejst. Jeg er virkelig, virkelig ked af det, siger hun grædende.

Indtægt på 4,4 millioner per show

Koncerterne skulle have foregået fra i dag og frem til 16. april og ville ifølge BBC være hendes første livekoncerter i fem år.

Billetpriserne blev solgt for mellem 530 og 4.500 kroner og skulle ifølge det britiske medie fodre Adeles bankkonto med – hold fast – mere end 4,4 millioner kroner per show.

Mariah Carey var en af dem, der også har lavet flere shows i Colosseum i Caesars Palace i Las Vegas. (Foto: Ethan Miller © Scanpix)

Selvom Adele tydeligvis er utrolig ked af situationen, så lover hun at finde nye datoer på Las Vegas-koncerterne.

- Vi udskyder alle datoerne, jeg vil færdiggøre det her show, og jeg vil føre det derhen, hvor det skal være, siger hun.

Til trods for den store succes med albummet '30' har Adele kun planlagt to koncerter udover showene i Las Vegas. De to koncerter vil efter planen foregå i Hyde Park i London 1. og 2. juli.

Adele er udkommet med albummene '19', '21', '25' og senest '30', som er navngivet efter hendes alder. (Foto: Simon Emmett)

Fan kalder det et slag i ansigtet

Adeles beklagelse er der dog ikke meget forståelse hos alle fans. BBC har talt med Gillian Rowland-Kain, der har taget turen fra New York til den anden side af USA for at se showet. Hun mener, at sangeren måtte have kendt til forsinkelserne før og kalder det et slag i ansigtet.

- Jeg er lamslået over, at hun melder det ud så sent. Jeg er vred og frustreret, siger Gillian Rowland-Kain.

Det er ikke mindre end tre uger siden, at Katy Perry holdt en lignede koncertrække i Las Vegas, hvor der dog kun var seks koncerter. Men disse shows blev ifølge BBC ikke udskudt på grund af corona eller knas med leveringer.