Er du enig? 'Det er det sygeste nummer, der er lavet i år'

23-årige Icekiid har taget Danmark med storm med sit megahit 'ErruDumEllaHvad'

"Er du dum eller hvad?"

Mon ikke den sætning ringer en klokke hos dig? Den stammer fra Icekiids megahit 'ErruDumEllaHvad', der har hærget soundbokse, playlister og høretelefoner de sidste mange måneder.

Sangen er i skrivende stund blevet afspillet ikke mindre end over 12 millioner gange på Spotify, og en af dem, der har bidraget til den statistik, er radiovært på P3 Emil Lange, der ikke er i tvivl om nummerets kvalitet.

- Det her er det sygeste nummer, der er lavet i år. Jeg hørte det, mens jeg cyklede, og jeg blev nødt til at stoppe op i to sekunder for lige at høre det igen.

'ErruDumEllaHvad' er 23-årige Icekiids første sang, der er gået nummer et i Danmark, og hittet er faktisk blevet så stort, at det for nyligt er kommet med som soundtrack i spillet 'Fifa 21'. Det er lidt af en drengedrøm, hvis du spørger Emil Lange.

- Hvis jeg nogensinde lavede en sang, der kom med i 'Fifa', så tror jeg, jeg ville sætte mig ind på mit gamle børneværelse hos min mor og græde lidt, fortæller han, mens P3-kollegaen Fie Neergaard tilføjer:

- Uanset om man kan forstå sproget eller ej, så kan man bare mærke den her sang.

Øverst i artiklen kan du se, hvorfor 'ErruDumEllaHvad' måskeer blevet årets største hit, når Emil Lange og Fie Neergaard analyserer sangen sammen med Jesu Brødre, producerne August "Eloq" Fenger og Bjarke "Lille Høg" Bech og radioværterne Ida-Sophia og Gry Christensen fra The Voice.

0:00