Er du også sommerkåd? Citybois giver dig 5 sange, der redder din scoreteknik

Danmarksmestrene i damejagt, Thor Farlov og Anthon Edwards, anbefaler de bedste sange at score til - og spiller deres eget sommerhit.

Når solen indtager det danske land, gør kådheden ofte det samme.

Men hvordan får man fingrene i den sommerflirt, man har drømt om hele vinteren?

Citybois er her for at give dig alle svarerne.

Duoen består af Thor Farlov og Anthon Edwards, der blev landskendte i X Factor i 2015, hvor de charmerede Danmark med deres kække facon.

Sidenhen har de udgivet flere hitsingler som 'Bedre end Rihanna', 'Purple Light' og sidste års sommerbasker 'Pool', som du i øvrigt kan se en særlig version af i videoen øverst, fra da de gæstede Moyo Live på P3.

Og nu er de to bois klar til at klæde dig på, så du kan blive en vaskeægte sommerromantiker med den helt rette playliste til alle tænkelige situationer.

(Foto: Torkil Andersen © Ritzau Scanpix)

Kesi: 'Kom over'

Vi starter listen med Kesis nyeste hit 'Kom over', der er det perfekte skud selvtillid, når du skal tage dig mod til at tage den første kontakt med en pige eller fyr.

- Den giver dig lige det sidste skub. Der har du den sommerliderlige stemning, og han synger jo bogstaveligt talt 'kom over'. Og de numre, som kan hjælpe én med at score piger, er generelt sange, hvor de synger 'du' eller 'you' i omkvædet, for så kan man også pege på hende, lyder det fra Thor Farlov.

0:00
(Foto: Gie Knaeps © Getty Images)

Whitney Houston: 'Saving All My Love for You'

Hvis du har vovet dig ud på en date, og den går så godt, at I er endt hjemme hos den ene part, så har Anthon og Thor et helt klart bud på, hvad du skal sætte på, for at aftenen ikke ender med, at du går alene i seng.

- 'Saving All My Love for you'! Den er jo lidt corny, men også fucking sej. Og så sætter du stemningen med den og viser, at du har gemt al din kærlighed til daten, siger Thor Farlov.

0:00
(Foto: JWU)

Hamza: 'Vibes'

Du har skrevet lidt sammen med en sød fyr eller pige igennem noget tid. Og du vil gerne imponere vedkommende ved at sende en sang, der virkelig giver et godt indtryk af dig.

- Sætter du den på, så kan du imponere folk ved, at de ikke har hørt den, men de kan høre, det er et fedt nummer lige med det samme. Hamza er en belgisk rapper, og det er sådan én, vi selv har det rigtig optur over. Den er så svedig, og melodien er virkelig fed, siger Anthon Edwards.

0:00
(Foto: NF © Ritzau Scanpix)

Michael Jackson: 'Rock with You'

Når du hænger ud på et gadehjørne eller sidder på stranden med en flok venner og vil fange noget opmærksomhed, så de helt rigtige personer stopper op for at snakke med jer, så er der ét nummer, der tager kegler.

- Man går aldrig forkert med 'Rock with You'. Den kan man også få selv de seje mennesker med på, for det er jo en sang, man ikke kan hade på. Den skaber bare en fest fra starten, når man sætter den på. Den sang samler folket, siger Thor Farlov.

0:00
(Foto: Mario Anzuoni © Ritzau Scanpix)

Sza: 'The Weekend (Funk Wav Remix)'

Skulle du mod forventning slet ikke være ramt af solens stråler og den medfølgende sommerkådhed, måske fordi du sidder med en pinefuld eksamen, så har de to drenge også løsningen til dig.

- 'The Weekend' I Calvin Harris' remix! Hvis du hører den, kommer du i sommerstemning med det samme. Hun synger om, at hun hele tiden glæder sig til, at det bliver weekend, og det kan man jo godt relatere til. Man vil jo gerne væk fra arbejdet og ud i det gode sommervejr, lyder meldingen fra Anthon Edwards.

0:00

Bonus: Citybois - 'De eneste'

Hvis ikke du mener, du kan bruge de to drenges tips til noget, så kommer her et bonusnummer til slut, som du kan lytte til for fornøjelsens skyld.

Det er Citybois hit 'De eneste' i en særlig Moyo Live-version, fra da de gæstede programmet.

En udsendelse du i øvrigt kan høre HER:

FacebookTwitter