Festival er klar med nye navne: Amerikansk megastjerne besøger Danmark

Miley Cyrus er ét af de 24 nye navne, Tinderbox har skrevet på plakaten.

Miley Cyrus kommer en tur til Danmark for anden gang, når hun skal spille på Tinderbox i slutningen af juni. (Foto: Lester Cohen © (c) Getty images)

Synger du stadig med på 'Party In the USA'? Og er du også helt vild med 'We Can't Stop'?

Så er der gode nyheder. Der er nemlig god mulighed for at synge med på de to kæmpehits, når Miley Cyrus besøger den danske festival Tinderbox i slut juni.

Og det er ikke hver dag, den mulighed byder sig, for sangerinden har nemlig kun spillet i Danmark én gang før.

Første gang var da hun svingede forbi Forum i København i 2014 i forbindelse med sit fjerde album 'Bangerz' fra 2013, der indeholder kæmpehittet 'Wrecking Ball'. Musikvideoen til nummeret har omkring en milliard visninger på Youtube.

Med 'Bangerz'-albummet lagde Miley Cyrus for alvor sin tid som Disney-figuren Hannah Montana bag sig og sprang direkte like a wrecking ball ind i en karriere som populær hitmager.

Lyt til hendes single 'Wrecking Ball', mens du læser videre:

0:00

Udover at skabe hits fik den nu 26-årige sangerinde også skabt sig et image som provokerende og meget omdiskuteret popstjerne, hvor særligt fest og seksualitet blev udforsket og udfordret i en poppet R&B-lyd.

Miley Cyrus i ét af sine vilde kostumer under sin koncert i Leeds på 'Bangerz'-touren i 2014. (Foto: Neil Lupin © (c) Getty images)

Flere forvandlinger

Men forvandlingen fra Disney-stjerne til rebelsk hitmager var ikke den sidste forandring, Cyrus gennemgik.

Senere bevægede hun sig nemlig i en mere rolig og country-inspireret retning med sit sjette og nyeste album 'Younger Now' fra 2017, der blandt andet indeholder hittet 'Malibu'.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons hit, 'Nothing Breaks Like a Heart', der også trækker på sangerindens countryrødder.

Hør den herunder:

0:00

- Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste rundes offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu, siger John Fogde, der er talsmand for Tinderbox.

Sangerinden har løftet sløret for, at der er en masse ny musik i vente fra hende her i 2019, men der er stadig ingen specifikke datoer, så tiden må vise, om popstjernen møder op i Tusindårsskoven i Odense med et par nye sange.

Udover Miley Cyrus er dancehall-rapperen Stefflon Don og den populære svenske dj Eric Prydz også tilføjet det endelige program til Tinderbox.

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Diplo, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers og Duran Duran.

Festivalen Tinderbox holdes i Tusindårsskoven i Odense i dagene fra den 27.-29. juni.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter