(Foto: Betina Garcia © (c) DR)

Bar røv og smadrede biler: 'Team Fuck' vinder DM i ødelæggelse

Der blev smadret biler, vist røv og svedt og skreget ved finalen i Copenhells Smadreland.

Copenhell er meget mere end vilde heavy metal-koncerter, crowdsurfing og øl i lange baner.

Lørdag blev der nemlig kåret en danmarksmester i destruktion - i ægte Copenhell-ånd - i området 'Smadreland'.

Danmarkmesterskabet skulle afgøres mellem de to hold 'Team Fuck' og 'Blondies Styrke', og reglerne var såre simple:

På ti minutter skulle hvert hold smadre en bil så meget som muligt, og så var der ekstra point at hente for teknik og stil, god kampånd, og hvor god man var til at få publikum til at heppe.

Vi var med, da 'Team Fuck' og 'Blondies Styrke' mødtes i finalen.

 • I et hjørne af Copenhell er en lille firkant blevet indhegnet, hvor dagens finale i destruktion skal foregå. To Opel-biler bliver bragt ind til de ventende finalister. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  1 / 15
 • Team Fuck kommer ind i arenaen. Gruppen består af Tor Olsen, Alexander Pedersen, Stampe, Kim Back og deres holdleder Andreas Mouritzen, der er kendt som Pandaen. De skulle egentlig have heddet Team Fucked Up, men Pandaen havde lidt tømmermænd, da de skulle tilmelde sig, så han kom til at lave en stavefejl. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  2 / 15
 • Team Blondies Styrke opstod under en polterabend, som Copenhell-vennerne holdt for Blondie i fredags. De klarede sig så godt, at de endte i finalen. Gruppen består af Rene Kristoffersen, Maria Kristoffersen, Line Hedemann, Fætter Lasse og Dennis, som var 'the mastermind', der fik idéen i første omgang sammen med Line. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  3 / 15
 • Mange fans og tilskuere var kommet for at se finalen lørdag eftermiddag. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  4 / 15
 • Før de to hold kunne få lov til at smadre deres bil, skulle de først slå en tønde ned. Team Blondies Styrke fik den først ned. Det var første gang, at holdet stillede op. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  5 / 15
 • Andreas - også kendt som Pandaen - slår løs. Andreas er kommet i smadreland i otte år og er en legende. Han er altid blevet rost af Smadrelands arrangører. - Jeg har kritiseret og svinet de andre hold til de andre år, så de sagde, at jeg da bare skulle have mit eget hold, så det fik jeg, siger han. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  6 / 15
 • Blondie viser røv til folket. Meget af finalen går ud på at være nøgen og have det sjovt og skabe en god stemning for publikum. - Det er pisse skægt at gå amok og være ligeglad og bare spille op til publikum. Man får lov til alt det, man ikke må derhjemme, griner han. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  7 / 15
 • Team Blondies Styrke kæmpede hårdt sammen med konen Line. De blev gift for to uger siden. - Det her er min forsinkede polterabend, så jeg anede ikke en skid. Jeg blev bare hevet med herned og fik at vide, at nu skal vi smadre biler, siger Blondie. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  8 / 15
 • Alexander Pedersen og Stampe kæmper for at få løsnet en fordør. Fyrene mødte hinanden på Copenhell i en Voodoo lounge, hvor de faldt i hak med hinanden. - De er de mest fantastiske gutter, der har givet mig nogle af de bedste oplevelser i mit liv, siger Alexander. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  9 / 15
 • Smadreland er åbent under hele festivalen, hvor alle gæsterne kan komme og smadre løs på en bil, som bliver brugt flittigt. Som elektrikeren Andreas fra Team Fuck siger det: - Det her gør, at jeg ikke slår chefen ned til dagligt, griner han. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  10 / 15
 • Alexander Pedersen styrter under finalen. - Jeg hører ikke, at der bliver råbt, at vi skal væk fra bilen, for der har min adrenalin sat ind, så jeg hører ikke en skid og bliver ved med at skubbe, indtil jeg står alene, og så vælter jeg. Det var en nærdødsoplevelse, eller det er måske så meget sagt, men sygt, det var det. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  11 / 15
 • Holdene kæmper uafbrudt i ti minutter til sidste sveddråbe. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  12 / 15
 • Tor Olsen er glad efter, de har væltet bilen. Han arbejder til daglig som smed. - Det er mega hårdt, og man kører fuldstændig træt til sidst. Det er lidt hårdere end en otte timers arbejdsdag, det vil jeg gerne sige, siger han. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  13 / 15
 • Team Fuck ender med at vinde over Team Blondies Styrke. Da mesterskabet handler om holdånd og kammeratskab deler begge hold glæden, selvom Blondie gerne ville have givet Pandaen baghjul. - Pandaen er den evige 2'er, og han har kæmpet så hårdt, så det er okay, at vi tabte. Men næste år kommer vi og river Pandaen i stykker, siger Blondie. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  14 / 15
 • Team Fuck er helt færdige efter kampen, da dette billede bliver taget, men også ekstatiske og 'fucking glade', som de siger. - Vi er helt smadrede, det er hårdt. Vi har jo stået og smadret med jern, mens folk kigger. Men hvor kan man ellers få lov til at smadre, mens folk hepper på dig, spørger Kim Bach, der ligger på jorden. (Foto: Betina Garcia © (c) DR)
  15 / 15
FacebookTwitter