Britney Spears bliver kaldt 'århundredets dårligste koncert': Nu svarer Smukfest på kritikken

- Det er ikke anmelderne, der laver vores program, siger talsmand for festivalen.

Anmelderne er hårde ved Britney Spears, og kun hos Gaffa scorer hun mere end én stjerne. (Foto: © Frederik Højfeldt, dr)

- Skandaløst, fælt og larmende dårligt.

Anmelderne sabler Britney Spears-koncerten på Smukfest onsdag aften ned, og B.T. mener endda, at hvis man kun havde købt billet til Smukfest for at se Britney Spears, bør man få pengene igen.

Men dagen derpå er festivalledelsen alligevel tilfredse.

- Vi forholder os ikke til, hvad anmelderne siger. Jeg tror, der var mange, der havde en sjov, god og anderledes oplevelse, og der var i hvert fald mange mennesker til koncerten - også da den sluttede, siger talsmand for Smukfest, Poul Martin Bonde.

Gaffas anmelder er tilsyneladende den eneste, der kan få sig selv til at give mere end én stjerne, og her får Britney Spears hele tre stjerner for sin optræden med ordene:

"Man skal anmelde en koncert ud fra den præmis, den nu engang er udført under, men lad det være sagt: det var syret. Når det så er sagt, må man også erkende, at Britney Spears er Britney Spears, og der vil være mere dans, gøgl og løjer end egentlig sang."

Britney Spears kunne opleves på Bøgescenerne på Smukfest onsdag aften. (Foto: © Frederik Højfeldt)

- Hun leverede, hvad man kan forvente

Talsmanden for Smukfest slår fast, at det ikke er - og aldrig bliver - anmelderne, der skal afgøre, hvad der står på Smukfest-programmet.

- Jeg tror, Britney leverede, hvad man kunne forvente af hende. Hun kom fra fire år i Las Vegas med udsolgte shows, og hun havde taget Las Vegas med i bøgeskoven. Det har vi godt nok aldrig set før, siger talsmanden.

- Det var nok langt mere et show, end en koncert, hun leverer, og jeg tror også, man skal se det ud fra den præmis. Hvad anmelderne vurderer, det er jo helt op til dem, siger han.

Vi står ved vores valg, selvfølgelig gør vi det, siger talsmand for Smukfest, Poul Martin Bonde om valget af Britney Spears som et af årets hovednavne. (Foto: © Mikkel Berg Pedersen, Scanpix)

Man skal også tage nogle chancer

Poul Martin Bonde føler sig desuden overbevist om, at mange havde en fest til koncerten. Han er dog også sikker på, at mange havde det modsatte, men sådan er det ofte, mener han.

- Vi har haft mange mærkelige, anderledes, specielle og sjove koncerter gennem årene, som er faldet i nogens smag og som andre synes har været helt forfærdelige. Jeg synes, man skal forholde sig til, om når man går hjem søndag aften, har det så samlet set har været en god festival, siger han.

- Man skal også tage nogle chancer, når man laver et program, eller er der da ikke noget ved det, slutter talsmanden.