Dansk hitsanger må flyves ind med helikopter: 'Det er min travleste sommer nogensinde'

23-årige Bro skal spille mere end 200 koncerter i løbet af i år.

23-årige Kevin Andreasen storhitter under kunstnernavnet Bro. (Foto: Martin Fält © dr)

Kevin Andreasen har travlt.

Den 23-årige sanger, der går under navnet Bro, skal denne sommeraften spille på Vig Festival. Og til Grenaa Beach Party. Nå ja, og så venter der også et show i Ørbæk på Fyn senere.

For at kunne nå det hele, skal den unge hitmager direkte fra scenen i Vig og ind i en helikopter, der skal flyve ham til Jylland, hvor endnu et forventningsfuldt publikum venter.

- Det er den travleste sommer, jeg nogensinde har haft, siger Bro, da vi møder ham backstage før dagens første koncert på festivalen i Vig.

I år skal han spille mere end 200 shows på natklubber, festivaler og markeder rundt omkring i landet, ligesom der også er presset en række shows i udlandet ind i kalenderen.

Se Bro på scenen ved lørdagens Vig Festival:

  • Lørdag optrådte en veloplagt Bro på Vig Festival - hans første show ud af tre den dag. (Foto: Martin Fält © dr)
  • Bro kom igennem hele sit hitkarkotek og både startede og lukkede showet med hittet 'Sydpå'. (Foto: Martin Fält © Martin Fält)
  • Selvom Bros sange til tider rent lyrisk finder vej til det frække hjørne, var det primært børn, der havde fundet plads allerforrest under lørdagens koncert. (Foto: Martin Fält © dr)
1 / 3

Og med en kalender, der kan give de fleste sved på panden, fristes man til at spørge, hvordan den unge kunstner dog kan holde til det i længden?

- Jeg er i topform og har aldrig været stærkere, end jeg er lige nu. Men jeg vil da ærligt sige, at jeg skal ikke fortsætte sådan her hvert år, for det er hårdt, det her. Så næste år spiller jeg måske kun 100 shows.

'Kun 100 shows'.

For de fleste lyder 100 koncerter nok også som en pæn slat, men med talrige hits på samvittigheden, er der i den grad rift om Bro.

- For at være ærlig, kunne jeg også have spillet 250 shows. Eller 300, måske. Der har været så mange, der gerne ville have mig ud at optræde i år, men vi har været nødt til at sige nej, fordi det ville blive alt for hårdt, siger han.

Svært at skulle overgå sit egen succes

Bro brød igennem tilbage i 2016 med nummeret 'Hvor er du Bro?'. Sangen var et hit, men det var ikke mange, der regnede med, at den kække sanger skulle blive til mere end blot en catchy døgnflue.

- Det var der mange, der sagde dengang, men jeg har altid vidst, jeg ikke var en døgnflue. Jeg har altid kæmpet hårdere end alle de andre, og jeg tror, at hvis du arbejder hårdt, så skal du nok slå dem, der måske på papiret er bedre end dig, siger han.

Det hårde arbejde bar for alvor frugt sidste år, da Bro leverede årets absolut største danske hit med sommerbaskeren 'Sydpå', der i skrivende stund er blevet afspillet mere end 17 millioner gange på Spotify.

Hør sangen her, mens du læser videre:

0:00

Og Bro indrømmer da også ærligt, at han har følt et pres for at skulle levere endnu et hit til denne sommer.

- Man føler jo altid, at man skal lave et endnu større hit, end det man har i forvejen, men jeg har selvfølgelig vidst, at det ville være svært at lave sådan et kæmpehit igen. Men det skal nok komme, siger han.

- Jeg kommer faktisk snart med en ny sang, som jeg tror bliver kæmpestor. Den bliver et kæmpehit, lyder det selvsikkert.

Efter koncerten på Vig Festival måtte Bro i al hast flyve videre til Grenaa, hvor han skulle spille senere samme dag. Der var dog tid til en selfie eller to. (Foto: Martin Fält © dr)