Fem drenge siger farvel til højgravide kærester og nyfødte børn: ’Vi skal erobre verden’

Det er hårdt at jagte drømmen i udlandet, når savnet til familien i Danmark er stort.

Det er ikke let at jagte drømmen i udlandet, når man derhjemme har en højgravid kæreste eller en lille ny baby. Det ved Lasse, Simon, Sebastian, Mattias og Svend alt om.

For drengene har ikke bare én - men hele to familier, de skal pleje. Familierne derhjemme med kærester og børn – og så Baest. Bandet, der ikke bare er en hobby, men et tætknyttet fællesskab, hvor håret er langt, og ambitionerne er store.

- Familien er det vigtigste, men det, der gør det hele så kompliceret, er, at Baest også er en familie, siger bassist Mattias Melchiorsen, der i bandet kaldes for Muddi.

Når man er et band, der spiller dødsmetal, så er det svært at få spilletid i radioen, og det er også begrænset, hvor mange danske koncerter, det kan blive til på et år. Derfor er man nødt til at kigge mod udlandet, hvis man skal have en chance for at at leve af musikken - og det er ikke uden ofre.

- Det kan godt være svært at balancere sit liv som turnerende musiker, fordi man er meget væk. Der er et stort savn til de ting, man går glip af derhjemme, men der er også vanvittigt store ting derude, som man heller ikke kan være foruden, siger guitarist Lasse Revsbech.

Se, hvordan det går, når Baest udlever drømmen i videoen øverst.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter