Forklædt stjernerapper dukker op blandt festivalgæster - og 4 andre ting, du gik glip af på Tinderbox

Camoufleret af et tørklæde stod rapperen French Montana pludselig blandt publikum under koncerten med Alanis Morrissette på den fynske festival.

Den canadiske stjerne-rapper French Montana fulgte med tæt ved højre scenekant, da Alanis Morissette spillede på Tinderbox fredag aften. Han står til højre i billedet med et sølvfarvet tørklæde viklet om hovedet. (Foto: Jeppe Elkjær © BT)

OBS! Enkelte videoer kan ikke afspilles, da DR ikke længere har rettigheder til at vise dem på dr.dk.

Fredag på Tinderbox i Odense bød både på fornemt besøg til Alanis Morissette-koncerten, en blød start med Scarlet Pleasure og en meget dyr T-shirt.

French Montana dukker pludselig op blandt publikum

(Foto: Pelle Peter Jensen © dr)

Et af årets hovednavne på Tinderbox, Alanis Morissette var kun lige begyndt, da en anden kendt artist dukkede op ved den højre scenekant for at lytte med.

Det var den marokkansk-amerikanske rapper French Montana, der tilsyneladende lige skulle ud at se, hvad Tinderbox og Alanis Morissette kunne byde på efter sin egen koncert.

Efterfølgende stødte P3-vært Pelle Peter Jensen på rapperen, da han var på vej tilbage i backstage-området.

- Jeg sagde bare hej, og før jeg nåede at sige mere, gik ham og hans 'crew' amok over min skjorte. Så tog vi et billede, og jeg roste ham for hans koncert og især setlisten - hvortil han sagde: I had the best show today, right?, fortæller Pelle Peter Jensen.

Craig David begejstrer publikum: Han er stadig lækker

(Foto: Mads Claus Rasmussen © (c) Ritzau Scanpix)

Den efterhånden 37-årige Craig David med den bløde R'n'B-stemme fik i den grad gang i publikum på Tinderbox. Han var især et hit hos kvinderne.

- Det var bare megafedt! Han ligner lidt en blanding af Usher og Drake, mener Nathalie Eckhoff Zitz, der bliver bakket op af veninden Gunnhildur Hrafnhildardóttir:

- Han er lækker i forhold til hans alder!

Læs mere om Craig Davids fredagskoncert herunder.

Og se Craig David med optræde med nummeret 'I Know You' herunder.

Vild dansefest på Magicbox

Tinderbox Festivals Magicbox-scene har været et mekka for elskere af EDM (elektronic Dance Music, red.) i festivalens første dage. Faktisk er scenen så populær, at festivalledelsen flere gange har været nødt til at lukke for tilgangen af hensyn til sikkerheden.

En af de danseglade Magicbox-gæster fredag var 18-årige Oliver Malmber, der er på Tinderbox for første gang. Han var på Magicbox for at høre DJ'en Laidback Luke.

Hvad synes du om Laidback Luke?

Jeg synes, at det var fedt. Det var overraskende godt. Det er første gang, jeg hører det.

Hører du ellers EDM?

Ja, det gør jeg. Det har jeg gjort siden jeg var 12 år.

Hvad er det fede ved EDM?

Det har et specielt beat. Det er elektronisk musik. Ikke så meget med forsanger og den slags. Jeg godt lide, at det er noget, at danse til.

Hvad er dit yndlingsnummer inden for genren?

'Wake Me Up' af Avicii

Gorm flasher Danmarks måske dyreste t-shirt

(Foto: Martin Fält © (c) DR)

Der er folk, der er vilde med festivaler, og så er der fynboen Gorm Christensen.

Han har været på mindst én festival om året siden 1988, og han har gemt næsten alle armbånd, som han nu har lavet en t-shirt ud af.

Og t-shirten vækker i den grad opsigt på festivalpladsen.

- Folk stopper op og tænker, hvad der det for noget. "Er det noget, der er trykt på?" Så mærker de snipperne, og ser at det er ægte. Så tænker de ”Wow, har du virkelig været til så mange festivaler?”, siger han grinende.

Han har ikke et helt præcist bud på, hvad t-shirten har kostet. Men med 27 festivalarmbånd påmønstret på brystet og maven må vi gå ud fra, at den ligger helt i toppen over Danmarks dyreste t-shirt.

Scarlet Pleasure: Hvorfor skal vi straffes med at åbne pladsen?

Den danske poptrio Scarlet Pleasure havde 'fornøjelsen' af at være fredagens første koncert på Tinderbox.

Men det bare aldrig rigtig fedt at være dagens første act, da publikum stadig lider af gårsdagens tømmermænd.

- Det er faktisk super nederen, at vi skal være et trækplaster, der får folk ind på pladsen, når vi sagtens kunne spille klokken 21.00 og få en episk koncert og ligge lortet ned.

- Det ved Spotify, fordi vi lavede kæmpe hits sidste år. Det ved radioen, fordi vi var de mest spillede på P3 sidste år, og det ved folk jo også, så hvorfor skal vi straffes med at åbne pladsen?, spørger bassisten Alexander Malone retorisk.

Når det så er sagt, så var drengene fra Scarlet Pleasure enige om, at publikum virkelig lavede en fest, selvom klokken kun var 14.00.

Se dem opføre nummeret 'Nirvana' i videoen ovenfor.

Facebook
Twitter