Hovednavn aflyser koncert på Roskilde Festival

En graviditet er kommet i vejen for amerikansk rapper, der skulle have spillet i Roskilde.

Den hypede Cardi B har blandt andet spillet sammen med Bruno Mars, der også er hovednavn på Roskilde Festival i år. Her ses hun under en optræden med ham til Grammy Awards. (Foto: Lucas Jackson © Scanpix)

Det er svært at give den festival-gas, når man er gravid i niende måned.

Derfor aflyser den amerikanske rapper Cardi B nu sin ellers planlagte koncert på Roskilde Festival onsdag den 4. juli. Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Cardi B var – til trods for at hun er et ret nyt navn – skrevet på som et af onsdagens absolutte hovednavne, hvor også Eminem og Nine Inch Nails spiller.

Rapperen annoncerede selv den glædelige nyhed om det kommende barn i weekenden.

Arbejder på højtryk for at finde afløser

Roskilde Festival er derfor gået i gang med at finde en afløser.

- Rygterne om Cardi B’s graviditet har svirret længe, men nu er det ikke længere bare rygter, og hun har tilmed termin omtrent samtidig med Roskilde Festival, udtaler festivalens programchef Anders Wahrén og tilføjer:

- Vi ønsker Cardi B og hendes forlovede Offset (rapper fra Migos, red.) alt det bedste med den forestående familieforøgelse, men det efterlader selvfølgelig et hul i vores program onsdag den 4. juli, som vi nu arbejder på højtryk på at få fyldt.

0:00

Festivalen offentliggjorde i sidste uge plakaten, der også tæller store navne som Bruno Mars, Dua Lipa, Nephew, Gorillaz, Khalid, Massive Attack og Nick Cave & The Bad Seeds.