Infernals basarms-inferno af en koncert gik viralt: Vi skreg af grin!

Et sammenklip fra danske Infernals koncert gik sin sejrsgang på nettet. Hør hvordan duoen selv reagerede på den sjove video.

Røgkanoner. Fistpumps. Vodka-bad.

Tricks og gimmicks står i kø, når dance-duoen Infernal går på scenen. Gruppen er notorisk kendt for sit tempofyldte - og grænsende til det vanvittige - sceneshows, og formår som få at fyre op under en fest.

Et af Infernals allerførste hits var nummeret 'Kalinka' fra 1998. Hør det her, mens du læsere videre.

0:00

I 2017 optrådte Infernal på Smukfest i Skanderborg, og efter festivalen dukkede et sammenklip af de vildeste og mærkeligste øjeblikke fra gruppens koncert op på YouTube - og gik noget nær viralt.

- Vi skreg af grin! Vi rullede rundt på gulvet over den video, og jeg synes stadig det er rigtig sjovt, siger Lina Rafn om den famøse Youtube-video, da DR fanger hende og Infernal-makkeren Paw Lagermann backstage på årets Samsø Festival, hvor de fredag gav koncert.

Paw Lagermann og Lina Rafn - her med papilotter i håret - udgør dance-gruppen Infernal. (Foto: Martin FŠlt © Dr)

I videoen, hvor gruppen blandt andet disker op med alt godt fra 90'ernes dansekatalog, er flere bider fra koncerten blevet klippet sammen og tilføjet sjove kommentarer.

Men selvom videoen gør tykt grin med gruppens hårdtpumpede optræden, så er der ingen sure miner at spore hos Infernal selv.

- Hos nogen internt hos var der lidt snak om, om det ikke lidt var at tage pis på os. Et diss. Men det var jo fucking konge sjovt, siger Paw Lagermann.

Hør mere om hvordan den danske party-duo ragerede på den virale video - og fortælle om en helt særlig oplevelse på en tankstation - i videoen øverst.