Johnny Madsen lancerer shampoo til træt og viljeløst hår

Han ligner en rockvagabond på scenen og går mindre end ofte i bad. Men nu overvejer Johnny Madsen at gå ind i skønhedsbranchen.

Johnny Madsen er faktisk lige blevet klippet.

- Det er efter spand, Prins Valiant, og sådan er det. Men der har været meget snak om mit hår.

Han beskriver selv sit karakteristiske grå, stride hår som træt og viljeløst. Alligevel er han nu i gang med at udvikle en shampoo til den samme vildtre rock'n'roll-look hårtype.

Hør Johnny Madsen og hans manager fortælle om hans kommende 'sorte hårshampoo' og 'rock’n roll on deo' i videoen øverst i artiklen.

Johnnys beauty-rutine

I modsætning til andre kunstneres store lysshows, dansepiger og scenemakeup, så giver Johnny Madsen typisk koncert med sit band som den eneste pynt - iført åben skovmandsskjorte og med uglet hår.

Men hvad tænker Johnny Madsen egentlig om sit karakteristiske look?

Vi har vendt interviewet lidt på hovedet. I stedet for de klassiske musikspørgsmål bedt musikeren fra Fanø svare på tre typiske 'damebladsspørgsmål’.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

- Jamen, lad os tage udgangspunkt i det, jeg har på nu. Skjorten købte jeg i Spanien, fordi sælgeren hun bildte mig ind, at jeg så ti år yngre ud i den. Og jeg tænkte, at det var satme også på tide med min alder, så hun lokkede mig til at købe to af de her skjorter.

Hvordan er din beauty-rutine, inden du går på scenen?

- Med hensyn til beauty-rutine, så vil folk ikke kunne tåle at høre det. Vi kommer alle med tømmermænd. Vi er selvfølgelig klar, men jeg er ikke i bad inden en koncert. Jeg hader at gå i bad! Jeg er jo et ildtegn (stjernetegnet løve, red.), så vand bryder jeg mig ikke om. Jeg er ud af en fiskerfamilie, og alle var fiskere, men bare jeg vasker hænder, så bliver jeg søsyg. Så vand har aldrig sagt mig noget - bortset for det, der fortynder en rom og cola.

Hvad har du altid med i tasken?

- Jeg har altid DVD-film med. Jeg elsker at se film. Lige nu er jeg i gang med 'Forbrydelsen'. 'Rejseholdet' og 'Ørnen' var jeg helt vild med. Jeg elsker de der nye danske ting med fremragende skuespillere. Det giver mig en tryghed at ligge og se de der serier.