Karoline og Linas Smukfest i billeder: Da vores telt blev oversvømmet, tænkte jeg bare: Skyd mig

De to veninder har trods udfordringerne haft en forrygende festival og kommer helt sikkert tilbage næste år.

Peugeot 107'eren reddede Lina Nielsen og Karoline Petzers Smukfest, da de fredag kom hjem til et oversvømmet telt. (Foto: Kasper Maansson © Kasper Maansson (2018))

- Da vores telt stod der, helt oversvømmet, tænkte jeg bare: Skyd mig!

Sådan var den umiddelbare reaktion hos 26-årige Lina Nielsen fra Esbjerg, da hun og veninden Karoline Petzer fredag morgen kom hjem fra endnu en festlig Smukfest-nat og så, at deres telt var blevet oversvømmet efter massive regnskyl, der ramte Skanderborg torsdag aften.

- Jeg var bare klar til at komme ind og putte, for vi havde ikke sovet i 24 timer. Teltet var halvt blæst væk, og indeni lå der en hel sø. Alt vores tøj var fuldstændig gennemblødt.

- Så stod vi der i 10 minutter og tænkte: Hvad gør vi? Men så kom vi i tanke om, at vi jo havde bilen! Så den har vi sovet i siden fredag, lyder det med et stort grin fra Karoline Petzer, der også lige gør opmærksom på, at bilen hedder Agnete.

  • Lina Nielsen og Karoline Petzer har sovet i bilen, som de har døbt Agnete, siden fredag, da deres telt blev oversvømmet. (Foto: Kasper Maansson © Kasper Maansson (2018))
  • Soveposer, glowsticks og breezers i kopholderen. Bilen Agnete reddede Karoline og Lina, da de havde allermest brug for det. (Foto: Kasper Maansson © Kasper Maansson (2018))
1 / 2

God musik, lækker mad og masser af alkohol

Teltudfordringen har været den eneste lille plet på en ellers forrygende Smukfest for de to veninder.

For selvom en lille uges festival tærer på både krop og pengepung, har det været det hele værd.

Onsdag stod veninderne skarpt i den solrige Bøgeskov, hvor temperaturen nærmede sig 30 grader.

Onsdag eftermiddag var Karoline Petzer og Lina Nielsen klar til fest, og havde fundet sommertøjet frem i Bøgeskoven.

Helt anderledes så det ud i dag, hvor temperaturen var halveret, og regnen silede ned, mens Karoline Petzer og Lina Nielsen sammen med tusindvis af trætte festivalgæster pakkede sammen og helt sikkert drømte om sengen og dynen derhjemme.

Helt anderledes og praktisk var deres påklædningen søndag,hvor regnen silede ned hele dagen på Smukfests sidste dag.

- Men status er, at det har været en fremragende Smukfest. Vi har været forholdsvis heldige med vejret, vi har været i godt selskab, spist god mad og haft det så sjovt, siger Lina Nielsen med hæs stemme og tilføjer, at hun helt sikkert er at finde på Smukfest næste år.

- Jeg skal helt sikkert også tilbage næste år, lyder det uden tvivl i stemmen fra Karoline Petzer.

Facebook
Twitter