Kasper blev hevet op på scenen til Britney-koncert: Da jeg stod op i går morges, havde jeg ikke forudset det

Kasper Vad Jepsen fik smæk i numsen af verdensstjernen, da hun gæstede Smukfest onsdag aften.

(Foto: Helle Arensbak & Mikkel Overgaard © Ritzau Scanpix)

Pisken svirpede mod Kasper Vad Jepsens bagdel, da han onsdag aften blev hevet op på Bøgescenen ved dette års Smukfest.

Det var ingen ringere end verdensstjernen Britney Spears, der svingede pisken under sin optræden til nummeret ’Freakshow’, mens Kasper Vad Jepsen kunne dele det vanvittige øjeblik med det massive publikum foran scenen.

0:00

Dagen derpå fortæller Kasper Vad Jepsen, at han ikke havde set det komme, da han vågnede onsdag morgen.

- Da jeg stod op i går morges, var det ikke det, jeg tænkte, jeg skulle. Men man kommer jo bare ind på scenen, og så kan du ikke se noget, fordi det lyser så kraftigt ind på dig. Men jeg vidste jo godt, der stod en masse og kiggede, siger Kasper Vad Jepsen, der er backstage-læge på festivalen.

Kasper Vad Jepsen fortæller, at Britney var blid og ikke piskede ham så det rent faktisk gjorde ondt. (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)

Udvælgelsen var planlagt på forhånd

Mange af de hungrende fans foran scenen ville måske have givet deres førstefødte i bytte for et klap i måsen af popdronningen, da hun spurgte, om der var nogle, der kunne tænke sig at komme op på scenen.

Men det var spil for galleriet, da hun spurgte det hujende publikum.

Kasper Vad Jepsen var nemlig allerede blevet udvalgt af Britney i egen høje person tidligere på aftenen.

- Jeg er backstagelæge og blev spurgt, om jeg ville overvære koncerten. Det er meget normalt, at der er en læge klar ude bagved. Så jeg var inde og snakke med hende tidligere, så de var sikre på, at jeg er en fornuftig person. Så gik der ti minutter efter vores snak, og så ville hendes hold gerne have, at jeg kom tilbage, siger han.

- Jeg spurgte, hvad det handlede om, og jeg fik forklaret, at Britney gerne ville have mig med som gæst på scenen, fordi hun havde været tryg ved mig efter vores samtale, siger han.

Signeret t-shirt til salg

Showet, som Britney Spears havde taget med til Skanderborg, er en tilpasset udgave af sit ’Piece of Me’-show, som hun har optrådt med igennem fire år i Las Vegas.

Tidligere har kendisgæster som komikeren Kathy Griffin, *NSYNC-sangeren Lance Bass og tv-værten Mario Lopez været under Britneys kærlige behandling med pisken.

Superstjernen, der er kendt for at være en af de mest beskyttede sangerinder i musikbranchen, plejer at have regler om, at man ikke må røre ved hende, med mindre andet er aftalt.

Kasper Vad Jepsen afviser dog, at det skulle være tilfældet onsdag aften.

- Det fik jeg ikke noget at vide om. Jeg fik bare at vide, at jeg skulle have det sjovt, og at holdet ville sørge for, at det gik godt, og at de nok skulle passe på mig, siger han.

Efter det lille S&M-show fik Kasper Vad Jepsen tildelt en t-shirt, som sangerinden signerede på scenen. Og selvom han ikke er den store Britney-fan, så har han da taget den på her dagen derpå.

Men hvis man er Britney-fanatiker, skal man dog endelig henvende sig til Kasper Vad Jepsen, hvis man er interesseret i at købe t-shirten.

- Folk kan bare melde sig, så kan de give et bud, siger han lunefuldt.

Kasper Vad Jepsen er stolt af sin t-shirt, som han har båret hele dagen efter koncerten. (Foto: Mikkel Overgaard)