Orker du ikke mere fodbold? Her er 3 Roskilde-højdepunkter, der redder din dag

Se klip fra koncerterne med Nelson Can, The Minds of 99 og Benal på årets Roskilde Festival.

Alex Vargas og Nelson Can har begge optrådt på årets Roskilde Festival. (Foto: © Torben Christensen/Peter Troest, Ritzau Scanpix)

Denne artikel har tidligere indeholdt endnu en video, der ikke længere er tilgængelig på grund af rettighedsaftalen med kunstneren.

Har du efterhånden fået nok af at se 22 mænd løbe rundt på en græsplane efter én og samme bold, nu hvor Danmark er ude af VM?

Og har du helt mistet lysten til at se Wimbledon efter Caroline Wozniackis tidlige exit tidligere på ugen?

Så bare rolig; vi har løsningen til dig lige her.

For mens de danske sportsfolk ikke helt har præsteret som håbet de seneste uger, så leverer cremen af dansk musik til gengæld varen på årets Roskilde Festival.

Hvad enten det er til folkefest på Orange eller fællessang på Arena, så brillerer de danske musikere i disse dage i solen.

Så find klaphatten frem igen, rejs dig op og kom med helt tæt på, når vi her viser digtre rød-hvide højdepunkter fra Roskilde.

Nelson Can

Hvem kan? Nelson Can!

De tre rock-chicks i Nelson Can kastede sig frygtløst ud i deres hidtil største koncert på Avalon-scenen på Roskilde, hvor de med vanlig indlevelse og attitude beviste, at de sagtens formår at stå på nogle af landets store scener.

Se et af gruppens ældre numre, 'Troublemaker', herover.

The Minds of 99

- De er Danmarks absolut fedeste band. Nogensinde!

Sådan lød konklusionen fra Roskilde-gæsten Snorre Spange Albertsen efter at have overværet solkongerne i The Minds of 99 fra allernærmeste hold i pitten foran Orange fredag aften.

Se gruppen fyre den max af med 'Ung Kniv' herover.

Benal

Sjældent har man set så vild en gæsteliste, som den rapduoen Benal havde med sig på Arena fredag eftermiddag.

Katinka, Jokeren, Marie Key, Burhan G og Mads Bo fra Phlake var blandt den lange række af danske musikere, der gæstede Benjamin Hav og Albert Wanscher på scenen.

Og så kiggede Suspekt naturligvis også forbi og lagde publikum fuldstændig ned, da de rappede med på 'Fri'.