Pjaskvåd popcharmør lagde Smukfest og pigehjerterne ned: Han er bare så dejlig!

20-årige Shawn Mendes indtog torsdag aften en drivvåd Bøgeskov.

20-årige Shawn Mendes spillede den jyske bøgeskov op torsdag aften. (Foto: © Frederik Højfeldt)

Det stod ned i stænger, da den canadiske superstjerne Shawn Mendes torsdag gæstede Smukfest.

Men trods vejret, var pladsen foran Bøgerscenen tæt pakket af festivalgæster, der valgte at trodse regnen for at opleve det 20-årige stjerneskud.

- Jeg har det dårligt med, at I står derude drivvåde. Jeg slutter mg til jer, lød det fra den canadiske popcharmør inden han greb to flasker vand, som han resolut hældte ud over sig selv.

- Det føles meget bedre, lød det fra en drivvåd Shawn Mendes inden han fortsatte sin koncert med hits som 'In My Blood' og 'Treat You Better'.

Lyt til 'In My Blood' her, mens du læser videre.

0:00

Mor og døtre ventede i otte timer

Blandt dem, der stod allerforest til den våde popfest, var 16-årige Caroline Knudsen.

- Han virkede rigtig glad og virkede meget til stede. Han kiggede meget rundt på os i publikum og var også hernede ved os foran, lyder det fra 16-årige Caroline, der så koncerten sammen med sin mor Ellen og sin lillesøster Emma.

Søstrene Emma og Caroline så koncerten sammen med deres mor, Ellen Knudsen. (Foto: © Frederik Højfeldt)

- Han rørte ved mind hånd! Det var legendarisk, og han er bare så dejlig, snøftede en grådkvalt lillesøster, der ikke kunne holde tårerne tilbage ved tanken om nærkontakten med det unge stjernefrø.

Pigerne og deres mor havde stået i kø til koncerten siden klokken 13 for at komme helt tæt på deres idol, men den otte timer lange venten var det hele værd.

- Det er jo en fed oplevelse for pigerne, så selvfølgelig støtter jeg dem i det her. Og jeg må nok sige, at det var en fantastisk koncert. Man kunne virkelig mærke, at han synes, det var sjovt at være her, lød det fra pigernes mor, Ellen Knudsen.

Ikke kun noget for teenage-piger

Selvom ungpigeskrigene gennem hele koncerten formåede at skære gennem bøgeskovens tykke regntæppe, så var der også en del mandlige festivalgæster, der havde valgt at bruge deres torsdag aften i selskab med den unge kvindebedårer.

- Jeg synes, det var en rigtig god koncert. Jeg kendte ikke alle hans sange, men han gjorde det sgu godt, lød det fra 21-årige Malte Højbo, der så Shawn Mendes-koncerten sammen med en flok venner.

Vennerne Malte Højbo (tv.), Tobias Thøger og Tobias Christensen så koncerten med Shawn Mendes sammen med en flok venner. (Foto: © Frederik Højfeldt)

- Det var en vildt fed koncert, og vi blev nok selv lidt til en flok teenage-piger her til aften, lød det grinende fra 21-årige Tobias Christensen, der også var meget imponeret over den canadiske singer-songwriter.

Vennerne var særligt vilde Mendes' vandpjaskeri.

- Det var sgu ret fedt, da han kastede vand udover sig selv. Så var der ligesom ligestilling mellem ham og os i publikum, og det kan vi danskere jo godt lide, lød det fra 21-årige Tobias Thøger.

Shawn Mendes spillede på Smukfests Bøgescene torsdag aften. Til næste år gæster han igen Danmark, når han giver koncert i Royal Arena i København den 16. marts.