Tinderbox Festival 2018

Publikum blev nægtet adgang: Festival ramt af kø-kaos

Arrangørerne arbejder på at løse køproblemerne til næste år, efter at Tinderbox flere gange måtte lukke for adgangen til den populære Magicbox-scene.

- Vi er blevet ofre for vores egen succes, siger festivalchef Brian Nielsen, efter Tinderbox flere gange måtte lukke for adgangen til Magicbox-scenen. (Foto: Mads Claus Rasmussen © sCANPIX)

- Magicbox er lukket indtil næste koncert.

Sådan har beskeden flere gange lydt til festivalgæsterne på årets Tinderbox Festival, der af flere omgange er blevet nægtet adgang til den populære Magicbox-scene.

Presset på scenen, der danner rammen om festivalens dj-område, blev under årets festival flere gange så stort, at festivalledelsen måtte lukke for adgangen til den populære scene for at opretholde sikkerheden i området.

Det skete for eksempel både, da dj'en Vini Vici og da danske Kato gav koncert.

Her opstod der efterfølgende lange køer foran indgangen til Magicbox-området, der ligger separat fra resten af festivalpladsen. Og det har vakt kritik blandt gæsterne:

- Man kan ikke sælge partout billetter til alle og så indføre først til mølle adgang til scenerne, skriver en festivalgæst på festivalens Facebook-side.

Køerne var lange foran indgangen til Magicbox, der her under koncerten med Vini Vici var lukket for adgang. (Foto: Christian Ellegaard © dr)

"Vi er blevet ofre for vores egen succes"

Arrangørerne beklager køkaosset på festivalen, der sluttede lørdag aften.

- Vi er blevet ofre for vores egen succes, siger festivalchef Brian Nielsen og lover at man vil forsøge at undgå, at problemerne gentager sig næste år.

- Vi kommer til se på, hvordan vi sikrer os, at kapaciteten i området ved Magicbox er udnyttet på bedst mulige vis. Det skal vi finde en ny løsning på. Der er jo ikke noget værre end at møde en lukket dør, men vi vægter sikkerhed frem for alt andet, siger han.

Blandt de optrædende på Magicbox scenen i år var stjerne-dj's som Steve Aoki, Alan Walker og danske TooManyLeftHands.

I videoen herunder kan du se, hvor vildt det gik for sig under techno-festen på Magicbox.

Facebook
Twitter