Grædende Thea blev hevet op scenen midt under kæmpe festivalkoncert: 'Mit liv har peaket'

20-årige Thea fik sig en kæmpe overraskelse, da hun lørdag deltog i en hypet koncert på Roskilde Festival.

20-årige Thea Faldborg Liversage (th.) blev lørdag hevet op på Orange Scene midt under Janelle Monáes hypede koncert på Roskilde Festival. (Foto: Hedda Rysstad og Kasper Madsbøll Christensen © dr)

- Mit liv har peaket! Jeg græd allerede, inden koncerten var gået i gang.

Det er en både overvældet og tummelumsk Thea Faldborg Liversage, dr.dk fanger lige efter én af de absolut mest hypede koncerter på dette års Roskilde Festival.

For midt under den amerikanske multikunstner Janelle Monáes ekvilibristiske kunststykke af en koncert på Orange Scene fik 20-årige Thea Faldborg Liversage sig en kæmpe overraskelse.

Da Monáe midt under koncerten spurgte, hvem der havde the juice - en slet skjult hentydning til at føle sig lækker og tiltrækkende - svarede Thea Faldborg Liversage 'ja' sammen med resten af publikum.

Og det blev bemærket oppe fra scenen.

Lyt til 'Make Me Feel', mens du læser videre:

0:00

- Hun fik øjenkontakt med mig, og så pegede hun på mig. Så var der nogen, der hev mig ud, og så var jeg lige pludselig oppe på scenen.

Thea Faldborg Liversage græd åbenlyst af lykke, da hun pludselig stod på Orange Scene foran tusindvis af publikummer.

20-årige Thea Faldborg Liversage var efter koncerten stadig overvældet af lykke efter at have været på scenen. Hun fik et sæt trommestikker og en setliste med som et minde om den store oplevelse. (Foto: Kasper Madsbøll Christensen © dr)

Tårerne vælder igen frem i hendes øjne, da vi spørger ind til den oplevelse, hun lige har haft.

- Jeg vidste ikke rigtig, hvem der var dansere, og hvem der var Janelle Monáe, men så krammede jeg hende. Hun spurgte, hvad jeg hed, og jeg kunne ikke engang sige det, fordi jeg græd. Og så så jeg ud på plænen - der var rigtig mange mennesker.

Se billeder fra koncerten her:

  • Iført rødt, sort og hvidt indtog en selvsikker Janelle Monáe Roskilde Festivals største scene lørdag aften. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Hun skulle have startet sin koncert klokken 19, men gik på scenen med omkring et kvarters forsinkelse. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Da koncerten startede, leverede hun til gengæld et energisk show, der varede i alt 75 minutter. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Monáe ernærer sig ikke kun som sanger og producer, men også som skuespiller. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Herudover er hun også en aktiv støtte af kvinders rettigheder og LBGT-miljøet. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Dronningen har taget plads på sin trone - i hvert fald en interimistisk koncert-trone. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Janelle Monáe på scenen under lørdagens koncert. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Janelle Monáe og hendes dansere giver - bogstaveligt talt - ikke en fuck. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
  • Blandt Monáes største hits kan nævnes 'Make Me Feel' fra 2018. (Foto: Hedda Rysstad © dr)
1 / 9

Sanger, skuespiller og LGBT-støtte

Janelle Monáe optrådte på Roskilde Festivals største scene lørdag aften klokken 19 - det var hendes i alt tredje koncert på festivalen.

Udover at være sanger, sangskriver, rapper og producer ernærer den 33-årige amerikaner sig også som skuespiller. Blandt andet i det Oscar-nominerede drama 'Hidden Figures'.

Monáe har herudover også gjort sig bemærket som kønsaktivist og en stærk støtte til LGBT-miljøet. Hun er erklæret biseksuel og var under koncerten - blandt andet - iført et par bukser udformet som en vagina.

- Vi er nødt til at kæmpe for kvinders rettigheder. For transkvinders rettigheder. For LBGT-miljøet. Jeg er stolt af at være en LGBT-kvinde, lød det fra Monáe under koncerten.

Udover at være aktivist har den amerikanske stjerne altså nu også givet Thea Faldborg Liversage en oplevelse for livet.

- Det bliver jo aldrig sejere end at danse på Orange med Janelle Monáe, slutter den 20-årige fan.

Facebook
Twitter