Taylor Swift spiller på Roskilde Festival

Popstjernen Taylor Swift kommer på Roskilde Festival til næste år og spiller sin første koncert i Danmark.

Taylor Swift har aldrig før optrådt i Danmark. Det bliver der ændret på i 2020, hvor hun skal spille på Roskilde Festival. (Foto: CAITLIN OCHS © Scanpix)

Taylor Swift kan godt begynde at øve sig på de danske gloser.

Til sommer skal popstjernen nemlig optræde på Roskilde Festival. Det oplyser festivalen i en pressemeddelse.

Sangerinden skal optræde på Danmarks største festival onsdag den 1. juli, hvor hun gæster den ikoniske Orange Scene.

Koncerten på festivalen bliver samtidigt Swifts første koncert nogensinde på dansk grund, og Roskilde Festival selv kalder bookingen af den amerikanske sangerinde for et 'scoop'.

Lyt til 'The Man' fra Swifts seneste album 'Lover', mens du læser videre:

0:00

- Det er et kæmpe scoop for os at kunne lægge scene til Taylor Swifts første show i Danmark. Hun er én af de mest vedkommende og toneangivende popstjerner i verden lige nu og et kæmpe ikon blandt vores mange unge deltagere. At hun tilmed er i topform som sangskriver på sin nye plade betyder kun, at hun er det helt rigtige navn på Orange Scene i 2020, siger Anders Wahrén, Roskilde Festivals programchef til Gaffa.

Roskilde Festival 2020 finder sted fra 27. juni til 4. juli. Det er samtidigt året, hvor festivalen kan fejre sit 50 års jubilæum.

Taylor Swift ses her på scenen ved dette års MTV VMA, der løb af stablen i august. (Foto: Kevin Mazur © Getty Images)

Nyt album slog salgsrekord

29-årige Taylor Swift fik sit store internationale gennembrud med hittet 'Love Story' tilbage i 2008, og siden har hun markeret sig som en af de største kunstnere på popscenen.

I august udsendte hun sit syvende og seneste album 'Lover', som på blot to døgn formåede at sælge 500.000 eksemplarer i USA, hvilket på rekordtid gjorde det til det bedst sælgende album i hele 2019.

På 'Lover' finder man blandt andet hits som 'Me!' og 'You Need To Calm Down', ligesom Taylor Swifts enorme hitkarkotek også tæller popbaskere som 'Shake It Off', 'Blank Space' og '22' – og dem bliver der rig mulighed for at skråle med på til næste år.

Samtidig med offentliggørelsen af Swifts optræden på Roskilde Festival har sangerinden nemlig også offentliggjort en kommende fesivalturné, der udover Danmark også bringer hende forbi musikfestivaler i lande som Norge, Frankrig og Tyskland.

Facebook
Twitter