Sådan så det ud da Saveus-Martin åbnede Roskilde-festen: - Mit hjerte bankede så fucking meget

Se hvordan det gik til, da danske Saveus åbnede Orange Scene på Roskilde Festival med et brag af en koncert.

- 'Vokal i verdensklasse'.

- 'Martin fik Orange Scene til at svæve'.

Både publikum og anmeldere var svært begejstrede, da danske Saveus onsdag åbnede Orange Scene på dette års Roskilde Festival.

For hovedpersonen selv var det kulminationen på flere måneders hårdt arbejde og nervøse sommerfugle.

- Det kan ikke beskrives, hvor meget den her koncert har fyldt, lød det fra Martin Hedegaard, da han efter åbningsfesten gæstede P3.

I vidoen øverst kan du se Saveus synge nummeret 'Himalaya' live fra Orange Scene.

Har tænkt på koncerten i mange måneder

Siden han i januar fik at vide, at det var Saveus, der fik æren af at åbne den ikoniske Orange Scene, har tankerne kørt rundt i den 25-årige sangers hoved.

- Det er fandeme en mærkelig at gå med i så mange måneder. Det er vitterligt fire-fem måneder, hvor man hele tiden tænker på det - også når man har andre shows. Det der med at man ved, at der venter noget endnu større på den anden side af showet, man lige har spillet, fortalte Martin Hedegaard.

Se Saveus synge den følsomme 'Ready To Die' her.

For Saveus-frontmanden var det særligt minutterne lige inden han og hans band gik på scenen, der fik pulsen til at stige og håndfladerne til at svede.

- Mit hjerte bankede så fucking meget, og det var befriende endelig at kunne gå ud bruge det på scenen. Der kunne vi give slip og tage imod adrenalinen, fortalte Martin Hedegaard.