19-årige Frederikke meldte sig til en datingkonkurrence: 'Jeg gider ikke have en yngre fyr'

Blond, mørkhåret, festlig og spontan. Listen over krav til en potentiel kæreste kan være lang, fortæller Smukfests singler.

- Selvfølgelig er det lidt vigtigt, hvordan han ser ud, men charme er det vigtigste, siger Frederikke Kristiansen på 19 år, der er single, om en kommende kæreste. (Foto: © Betina Garcia, dr)

Festivaler handler om musik, hygge og fest. Og også lidt om kærlighed.

Ifølge Danmarks Statistiks nyeste tal er der 1,5 millioner singler i Danmark, og i anledning af, at Smukfest har valgt at kalde torsdag for 'Kærlighedens dag', havde festivalen arrangeret en datingkonkurrence, der hed 'Dagens mand og kvinde'.

Det fandt naturligvis sted på campingområdet KærligHeden og gik ud på, at en singlefyr og en singlepige skulle finde en date imellem en række singler af det modsatte køn.

Den 19-årige single Frederikke Kristiansen var med i konkurrencen og skulle bedømmes af en række singlefyre.

- Jeg har meldt mig, fordi det er fucking grineren at se, hvad andre tænker om mig, og hvilket førstehåndsindtryk jeg giver. Hvis jeg skulle have en superkraft, ville jeg kunne læse tanker for at se, hvad folk tænker om mig. Jeg er egentlig ligeglad med, hvad folk tænker, men det kunne være sjovt, siger Frederikke Kristiansen fra Skanderborg.

Hun har aldrig haft en kæreste, men kunne godt tænke sig en. Bare ikke hvem som helst.

- Han må gerne have lyst hår, der krøller. Han skal være lidt ældre end mig, for jeg gider ikke have en yngre fyr. Et par år ældre er perfekt. Selvfølgelig er det lidt vigtigt, hvordan han ser ud, men charme er det vigtigste. Han må også gerne være højere end mig, siger Frederikke Kristiansen, som selv er 183 centimeter høj.

- Og så er ærlighed og spontanitet virkelig vigtigt. Det skal ikke være så planlagt alt sammen, for det bliver sgu lidt kedeligt, tilføjer hun.

Vi har spurgt en række singler på Smukfests campingområde KærligHeden, hvad de leder efter i en potentiel kæreste. Læs med herunder.

'Jeg vil helst have en, der ikke fester for meget'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Michael Williams, 21 år, København.

- Jeg kunne da godt tænke mig en kæreste, hvis den rette er der, men jeg leder ikke efter nogen.

Hvilken type foretrækker du?

- Det skal være en, jeg klinger naturligt med. Vi behøver ikke nødvendigvis dele interesser, men hun skal være nem at have en samtale med. Jeg vil helst have en, der ikke fester for meget. Så skal man ikke tænke på, om der sker ting og sager.

Hvad med udseendet?

- Jeg er meget åben, har ingen præferencer. Men hun skal gå op i sit udsende. Jeg går selv op i fashion, så det må hun også godt. Og ja, selvfølgelig kigger jeg på kroppen, jeg skal ikke spille hellig. En god krop og en god udstråling er det første, der fanger mig. Turn-off er, hvis hun er arrogant.

'Han må gerne være høj og mulat'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Freia Møller, 18 år, Risskov.

Kunne du godt tænke dig en kæreste?

- Ja, fucking meget. Jeg har aldrig haft en. Jeg vil gerne have en at putte med.

Hvilken type leder du efter?

- En grineren type med charme. Han må gerne være høj og mulat. Han må godt have lyse øjne og brun hud og krøller. Det, synes jeg, er lækkert. Han skal få mig til at grine. Han må ikke være akavet og stille. Jeg gør minus for at få ham, så det er lidt svært. Men jeg håber, det sker lige pludselig.

'Ikke sådan en VIP-tøs, der brokker sig over regn og ikke kan tage en ølbong'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Gustav Sihm, 20 år, Solbjerg.

Hvad fanger dig først hos en pige?

- Jeg kigger efter et godt smil og en god personlighed. Hun skal ikke være en tør kiks, men en frisk tøs. Ikke sådan en VIP-tøs, der brokker sig over regn og ikke kan tage en ølbong. Hun må gerne være en festlig pige, der ikke har noget imod at få mudder på sig til en festival og ikke brokker sig for meget.

- Det lyder måske lidt hårdt, men jeg synes ikke, det er urimelige krav.

'Omsorgsfuld og glad for dyr'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Malou Næsby, 20 år, Jelling.

- Jeg kunne godt tænke mig en kæreste, men jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg er på Tinder, men det er mest tidsfordriv.

Hvad kigger du først efter ved en fyr?

- Jeg kigger mest på personligheden. Han skal se behagelig ud og have en varm udstråling. Han skal være omsorgsfuld, åben og have en god humor. Det vil være rart at have en, man kan grine med.

Hvilken type foretrækker du?

- En lidt drenget type med lidt baggy tøj, street, skaterdreng-agtig. Han må gerne have mørkt hår og mørke øjne. Og så er det vigtigt, at han går ind for dyrevelfærd. Jeg snakkede med en fyr, som var sød, indtil han sagde, at han hadede dyr, og så faldt den ligesom til jorden.

'Hun skal overraske og have selvtillid'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Killian Permangant, 21 år, Herlev.

Hvad kigger du efter?

- Personlighed og spontanitet, for jeg er selv en meget spontan person. Hun skal indeholde noget, man ikke forventer. Hun skal overraske. Jeg har måske fordomme om hende, men så lærer jeg hende at kende, og så finder jeg ud af, at hun slet ikke er sådan. Og så skal vi kunne snakke dybere end smalltalk.

Hvad med udseendet?

- Jeg har ingen type overhovedet, og jeg har ikke noget med, at hun skal være blondine brunette, sort, hvid - bare hun gør noget ud af sig selv. Der er mange piger på min alder, der er usikre på dem selv, så det er en bonus, hvis hun har selvtillid og bærer det på en flot måde.

'Hun må gerne være festlig og højtråbende'

(Foto: © Betina Garcia, dr)

Christian Withen Stubbe, 19 år, Brabrand.

- Jeg kunne godt tænke mig en kæreste. Det er sgu meget hyggeligt.

Hvilken type går du efter?

- Et sødt smil. Hun må også godt være lidt festlig i det og lidt højtråbende. Det er jeg selv, og jeg kunne ikke tænke mig en, der ikke kan føre en samtale.

Hvad med udseendet?

- Jeg er ikke den kræsne type, så hårfarve og sådan noget er ligegyldigt, bare hun er sød.