Vild Smukfest-koncert blev stoppet to gange: 'I er alle sammen fucking ude af kontrol'

Det er ikke første gang, at en koncert med gruppen Ude af Kontrol bliver stoppet, fordi det går for vildt for sig.

- Smukfest, I er alle sammen fucking ude af kontrol!

Sådan brølede den ene del af trioen Ude af Kontrol, Munken, fra Stjernescenen torsdag aften til et sveddryppende publikum.

Og det passede.

Koncerten med den danske hiphopgruppe, der ud over sangeren Munken består af produceren Balken og sangeren Englando, blev nemlig stoppet to gange af Smukfests sikkerhedsansvarlige.

Det er sket flere gange tidligere, at Ude af Kontrols koncerter er blevet stoppet, fordi det er gået for vildt for sig blandt publikum.

- Vi giver den alt for meget gas - husk at passe på hinanden, mine damer og herrer, lød det fra gruppen, da musikken blev stoppet for anden gang.

De havde lige spillet hittet 'Moshpit', som - selvfølgelig - fik publikum til at gå amok i moshpit. Men opfordringen til at passe på var ikke nok for Smukfest. Adam Duvå Hall, der var konferencier, måtte lidt senere fortælle, at koncerten skulle sættes på pause. Det blev modtaget med stor utilfredshed blandt publikum, der buhede højlydt og råbte: 'U-A-K'.

Ude af Kontrol fik dog lov til at vende tilbage - og både koncerten og moshpits fortsatte. Efter en times fest, hvor det store publikum havde stået med hænderne i vejret og hoppet op og ned, kunne Ude af Kontrol takke af:

- Skanderborg, vi håber ikke, at det var så voldsomt, at vi ikke kan komme igen næste år!

Øverst i artiklen kan du se Ude af Kontrol optræde med nummeret 'Jantelov'.