Superstjerne hev søstre på scenen under vild koncert: - Det er den bedste følelse i verden!

Annalotta og Kajsa Kidman var med oppe på scenen, da N.E.R.D med Pharrell Williams gav koncert på Northside.

Pharrell Williams var i front, da N.E.R.D gav koncert på Northside. (Foto: Frederk Højfeldt og Scanpix)

- Det er den bedste følelse i verden. Jeg kan ikke beskrive det, men hvis jeg skal vælge bare én ting, som jeg har allermest lyst til at gøre resten af mit liv, så er det dét.

Sådan lyder det fra Annalotta Kidman på 33, efter at hun sammen med sin søster blev blev inviteret med op på scenen af selveste Pharrell Williams, da superstjernen sammen med resten af holdet i N.E.R.D spillede koncert på Northside i Aarhus.

Ikke langt inde i koncerten valgte Williams at afbryde en af sangene, hvorefter han pegede på de to søstre, der stod helt nede foran scenen.

- Stop, stop, stop. I skal herop, lød det, mens publikum gik amok.

Annalotta Kidman havde taget sin lillesøster Kajsa med på den jyske festival for allerførste gang – kun for at se N.E.R.D. Og de har været fans af N.E.R.D lige siden deres teenageår.

Kajsa Kidman (tv.) og Annalotta Kidman (tv.) kom med op på scenen, da N.E.R.D gav koncert. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

- Vi vidste ikke i forvejen, at vi ville komme derop. Men vi ved, at der er mulighed for det, fordi særligt Pharrell tager dem op, som går mest amok oppe foran, siger Annalotta Kidman efter koncerten.

Har været oppe på scenen flere gange

Annalotta Kidman ved, hvad hun taler om.

Hun har været til syv koncerter med N.E.R.D og er blevet udvalgt til at komme op på scenen hele fire gange, mens Kajsa har været til seks koncerter med N.E.R.D og er kommet op på scenen tre gange, fortæller de.

- I starten var vi rimelig nervøse, da vi kom derop. Men nu er det helt naturligt, når vi er deroppe. Det er ligesom om, at vi hører til der, siger Kajsa Kidman.

- Ja, den følelse som at være hjemme. Før kastede vi jo næsten op, fordi vi var så nervøse, siger Annalotta Kidman, der dog ikke tror, at Pharrell Williams har lagt mærke til, at han har trukket dem på scenen til flere koncerter.

Glem Instagram under koncerten

Rigtig mange drømmer jo om at komme derop. Hvordan lykkes det jer at komme derop så mange gange?

- Du skal ikke gøre noget som helt andet end at være der. Glem Instagram og dine venner. Du skal lade alt ligge, og så skal du bare bringe alt det, du føler, ud i hele kroppen - og så kommer man derop, siger Annalotta Kidman, der peger på nummeret ’Brain’ som et af koncertens højdepunkter.

Lyt til N.E.R.D's nummer 'Brain' her:

0:00

En vanvittig koncert

Søren Kjærgaard og Julie Hilding stod helt oppe foran under koncerten. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Helt oppe foran stod Julie Hilding og Søren Kjærgaard også, dog uden at komme med helt op på scenen.

- Det var en vanvittig koncert. N.E.R.D har fyldt så meget i vores musikkultur i næsten 20 år, og der er så mange superfede numre, som de har lavet, siger Søren Kjærgaard på 27 år.

Han mener, at nummeret ’Rock Star’ var koncertens højdepunkt, mens Julie Hilding peger på nummeret ’Lemon’.

- Det er det nyeste nummer, som alle kender, siger hun.

Lyt til nummeret 'Lemon' her:

0:00

Anmelderne synes også forholdsvist godt om koncerten. Gaffa giver den fire stjerner og kalder den hektisk og halvamputeret, mens BT er mere positive med fem stjerner og kalder den fremragende.

Ekstra Bladet mener dog at N.E.R.D var 'amputeret' og nøjes med tre stjerner til Pharrell Williams og co.