Teenagefavoritten Khalid kommer til Danmark

Northside har sikret sig popkometen Khalid og syv andre navne til næste års festival.

Khalid slog igennem lydmuren som teenager med albummet 'American Teen'. Her ses han under en koncert i sommer. (Foto: Scott Legato © Getty Images)

Han er den femte mest populære kunstner på Spotify lige nu, og hans kæmpehit 'Young, Dumb & Broke' er afspillet mere end 600 millioner gange.

Og da han optrådte på Roskilde Festival i sommer, måtte mange fans nøjes med en plads langt uden for Arena-teltet, der ellers er festivalens andenstørste scene.

Næste år bliver der dog mulighed for at opleve den populære sanger Khalid igen på dansk jord, når han spiller på Northside.

Khalid var bare 19 år, da han debuterede med r&b-albummet 'American Teen', og siden har han samarbejdet med store navne som Martin Garrix, Calvin Harris og Shawn Mendes.

Lyt til sangen 'Better' fra ep'en 'Suncity', som han udgav tidligere i år:

0:00

Dansk rapfest på vej i Aarhus

Men Khalid er ikke det eneste navn, der bliver tilføjet næste års festivalplakat. Også rockbandet Foals, den svenske popstjerne Tove Lo og grunge-legenderne i Alice in Chains optræder på Northside næste år.

Samtidig disker Northside op med en række populære danske navne i form af rapperen L.O.C., der udgiver sit niende album til foråret, og det populære festivalnavn Suspekt.

Derudover spiller også sangerinden Jada og bandet Jonah Blacksmith i Ådalen.

- Forventningerne til programmet på NorthSide er altid høje, og nu begynder vi med dagens offentliggørelser for alvor at kunne sige, at vi kan leve op til dem, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

I forvejen har festivalen blandt andet annonceret navnene Major Lazer, The Streets og Bon Iver.

Northside afvikles i Ådalen ved Aarhus fra den 6. til 8. juni.

FacebookTwitter