Thor og Anthon er vokset op i rampelyset: 'Vi støtter hinanden i ikke at gøre noget dumt'

Popduoen Citybois hjælper hinanden med at modstå de fristelser, der kan være i musikbranchen.

19-årige Thor Farlov (tv.) og 20-årige Anthon Edwards (th.) er duoen Citybois. Nu er de også roomies. (Foto: Christian Mailand © dr)

Det var slet ikke meningen, de skulle spille på Jelling Musikfestival. Men da Hugo Helmig aflyste, kom Citybois med på plakaten på et afbud.

- Vi er da vildt beærede over, at de tænker på os som erstatning for den gode og søde Hugo, lyder det fra Citybois, aka Thor Farlov på 19 og Anthon Edwards på 20, da vi møder dem backstage lørdag eftermiddag før deres koncert på Jelling.

- Jeg har tidligere mødt Hugo i studiet og haft lange samtaler med ham. Han er en super sød gut, hvor det bare er gået galt, siger Thor Farlov.

For nogle uger siden fortalte 20-årige Hugo Helmig i en pressemeddelelse, at han aflyste resten af sine koncerter i 2019 på grund en hård start på året med en omfattende turné og behandling af et stofmisbrug.

- Alle fik jo et chok, da det kom frem. Ingen anede det, men man kan jo skjule meget ved kun vise de gode sider frem på Instagram. Hugo er sej, at han står ved det. Vi skal nok gøre ham stolt i dag, siger Thor Farlov om koncerten på Jelling Musikfestival.

- Det er klart, at det er en barsk sandhed, at det også kan gå den vej. Men det er så cool at se, hvordan alle folk støtter ham i den svære tid, siger Anthon Edwards.

Lyt til Citybois-nummeret 'Sig mig' her:

0:00

'X Factor' og stjernestatus

Ligesom Hugo Helmig kender Citybois til det med at få opmærksomhed i en ung alder og til både de glæder og udfordringer, der kan opstå, når man vokser op i rampelyset.

Som 15-årige deltog de i 'X Factor', hvor de røg ud lige før finalen, og herefter ændrede livet sig radikalt for popduoen.

På rekordtid opnåede Citybois stjernestatus hos især teenagepigerne, og det resulterede senere i, at begge drenge droppede ud af gymnasiet til fordel for kometkarrieren som popstjerner.

Siden har de udgivet en lang række hits som 'Sig mig', 'Helt fair' og 'Dum som mig', de har mange millioner afspilninger på Spotify, og så har hver af drengene over 140.000 følgere på Instagram.

Teltet var proppet på Jelling Musikfestival, da Citybois gav koncert. (Foto: Christian Mailand © dr)

Men selvom det kan være svært at bevare begge ben på jorden, når man har mulighed for at feste og fyre den af hele tiden, hjælper Thor Farlov og Anthon Edwards hinanden med ikke at falde for de fristelser, der er i musikbranchen.

- Vi gør os ikke i alt det der. Jo, vi drikker en gang imellem, det gør alle i musikbranchen. Men ikke alt muligt andet, siger Citybois, der for eksempel ikke mener, at klubjobs skal være en undskyldning for at drikke, selvom det kan være svært at skelne mellem fest og arbejde i sådan en en situation.

- Vi har hinanden og støtter hinanden i ikke at gøre noget dumt. Hvis den ene vil i byen, og den anden bare vil slappe af, er vi gode til at sige til hinanden: 'Skal du ikke også bare blive hjemme?', siger Anton Edwards.

Nu er de også Cityroomies

Og det med at holde hinanden hjemme fra fester er blevet en del nemmere. For ikke nok med, at drengene er sammen konstant, når de laver musik; nu er Citybois også blevet til Cityroomies.

Anthon Edwards og kæresten er nemlig gået fra hinanden, og nu er de to venner flyttet sammen.

- Thor var helt oppe at køre. Han har jo været single, lige siden han blev født. Han var sådan: 'Nu har jeg fået Anthon igen', siger Anthon Edwards og griner.

- Altså, jeg var slet ikke kærestekedelig, men det syntes Thor, for han var jo vant til at have mig ved sin side hele tiden, tilføjer han.

Anthon Edwards er flyttet ind hos Thor Farlov. - Vi er stadig Citybois, selv om vi bliver ældre, for indeni er vi bare drengerøve, siger de. (Foto: Christian Mailand © dr)

Og det har han så fået nu. For Anthon Edwards har valgt at udleje sin egen lejlighed og flytte ind i den lejlighed i København, som Thor Farlov har skaffet sammen med drengenes producer og ven, Asmus.

- Vi hygger os. Vi havde det sådan, da vi flyttede sammen, at enten kommer det her til at gå fuldstændig galt, og vi splitter op og bliver røvuvenner – eller også kommer det til at gå godt. Vi har ikke haft nogen store skænderier endnu, forsikrer Anthon Edwards, mens Thor Farlov tilføjer:

- Nej, selvfølgelig kan man da godt blive lidt trætte af hinanden, for hvem har ikke prøvet det med nogen, man bor sammen med? Men faktisk har det her bare gjort os endnu tættere.

Lyt til nummeret 'Pool' her:

0:00

'Hvor er du kedelig'

Foran de to venner, kollegaer og nu også roomies venter en sommer med masser af koncerter. Men først skal der indspilles ny musik - og slappes lidt af.

- Vi er så sommerklar. Vi tager til Los Angeles i morgen for at lave musik, men det er også for at få en velfortjent pause, for vi har spillet rigtig meget på det seneste. Noget af det, jeg elsker ved at tage længere væk, er tidsforskellen. Man er online, når alle sover i Danmark og omvendt, siger Thor Farlov, som tidligere har været åben omkring, at han har været ramt af angst.

Derfor har han brug for at trække stikket fra offentligheden en gang imellem.

- Jeg tager for eksempel ikke til Distortion, hvis vi ikke spiller. Jeg går ikke på klubber, hvis jeg ikke skal spille. Folk siger: 'Hvor er du kedelig, er det, fordi du synes, du er blevet for kendt?'. Men nej, jeg kan bare ikke overskue det. Jeg har ikke det behov for at tage ud, som da jeg var 17 år og syntes, det var fedt, fordi jeg kendte klubejerne, siger han.

Drengene kalder deres festivalturné for 'Sommerjagt'. Udover Jelling spiller de på Vig, Langeland, Smukfest, Kalundborg og til Tivoli Fredagsrock. (Foto: Christian Mailand © dr)

- Thor tager de hjemmeweekender, hvor han bare stener og ser film. Det er han rigtig god til, siger Anthon Edwards og joker med, at vennen ikke møder piger på klubberne, men bare skriver med dem på Instagram.

Men generelt holder de begge den der svære kærlighed ud i strakt arm, og der er ingen planer om 'damejagt', som ellers er et udtryk, de to tidligere 'X Factor'-deltagere har været kendte for.

Og som Anthon Edwards siger:

- Nu kan vi fokusere endnu mere på musikken. Nu skal vi på tour, vi skal til LA. Vi skal på sommerjagt!

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk