Tv-vært taler ud om "trusse-tragedie" - og 4 andre ting du gik glip af på Smukfest

Signe Lindkvist formåede at vise sine intime dele frem for hele Bøgeskoven, da Aqua hev hende op på scenen under deres koncert.

OBS! Videoer i denne artikel kan ikke længere afspilles, da DR ikke længere har rettigheder til at vise dem på dr.dk.

Tv-vært viste trusser på Stjernescenen

Da Mads & Monopolet sendte live fra Smukfest lørdag formiddag, kom der et par sandheder på bordet.

Ud over at skælde ud på et småligt brudepar fik tv-værten Signe Lindkvist fortalt, hvordan hun var blevet hevet op på Stjernescenen, da Aqua gav koncert.

På et tidspunkt blev Lindkvist fældet af Lene Nystrøm, der lagde hende ned på scenen og kyssede hende, mens de tusindvis af fremmødte foran scenen kunne se lige op under hendes kjole på storskærmen. Du kan selv se situationen i videoen herover

Trods trusserne var der ikke meget overladt til fantasien:

- Jeg har på flotteste vis vist min tissekone til hele bøgeskoven cirka halvanden time efter, jeg var ankommet, lød det fra Signe Lindkvist foran det storgrinende publikum

- Det fede er, at hver gang jeg går rundt på Smukfest er det eneste, folk siger til mig: "hey jeg så din tissekone, den var skideflot!".

Hør, hvordan det lød, da Signe Lindkvist fortalte sin pinlige historie i klippet herunder.

0:00

Dansk hit-band i pludseligt strømnedbrud

Danske Off Bloom var gået godt i gang med deres hit ’Falcon Eye’, som også er med på soundtracket til spillet ’Fifa 18’, da strømmen pludselig gik.

Bandet havde samme dag også været plaget af et forsinket fly og tung trafik, hvilket gjorde, at de var ved at misse deres egen koncert.

Men forsanger Mette Mortensen håndterede situationen professionelt, og bandet var hurtigt klar igen.

- Er I klar til at starte forfra? Fuck it, nu fester vi!, kom det fra Mette Mortensen.

Se ovenover, hvordan det gik til, da bandet optrådte med deres ’Love Actually’ – uden strømafbrydelser.

Marie Key hev Nik & Jay of af hatten

I silende regn indtog Marie Key Stjernescenen på Smukfest og leverede sine hits på stribe.

Og ud af det blå trådte ingen ringere end Nik & Jay ind på scenen, hvor de sluttede sig til sangerinden på nummeret ’Ryg mod ryg’.

Duoen har tidligere gæstet Marie Keys koncert på Roskilde Festival i 2013, og sangerinden har i et tidligere interview i Aftenshowet fortalt, hvor stor en oplevelse det var.

- Det var en kæmpe oplevelse. To verdener der mødtes. Vores energier er så forskellige, men det er det, der er det sjove, og det forstærker ligesom begge typer performance, fortalte Marie Key.

Simon Jul og Poul Krebs spillede kærlighedsballade

Det var ikke kun Signe Lindkvists tissekone, der trak smilene frem hos publikum da Mads og Monopolet blev sendt live fra Smukfest lørdag.

Foruden tv-værten var skuespiller Nicolaj Kopernikus og radiovært Simon Jul nemlig også en del af monopolet på Smukfest.

Og der opstod højlydt fællessang og lørdagsstemning, da Simon Jul fik selskab af Poul Krebs, som sammen optrådte med Krebs’ egen ’Sådan nogen som os’.

Se klippet i viden ovenover.

(Foto: Kasper Månsson © dr)

Dø Chef Dø i heftig lørdags-bas

Det fire mand store producer- og dj-kollektiv 'Dø chef dø' fra Aarhus brændte lørdag aften P3 Teltet ned til grunden med en gedigen gang smadder-bas.

Med ildkanoner og deres vilde blanding af EDM, trap, house og future bass var der ikke en eneste basarm eller et danseben, der stod stille inde under teltdugen.

FacebookTwitter