VIDEO Danske popstjerner chokerer på scenen - og tre andre ting du gik glip af på Smukfest

Mø sendte en hilsen til det nye tildækningsforbud, mens Mette Lindberg og co. satte gang i bøgeskoven, da Smukfest onsdag åbnede årets festival.

OBS! Videoer i denne artikel kan ikke længere afspilles, da DR ikke længere har rettigheder til at vise dem på dr.dk.

Mø i maske-provokation

Mø lod sig ikke mærke af det nye tildækningsforbud, da hun onsdag aften optrådte på Bøgescenerne. Skihuen røg dog hurtigt af, da Mø kastede sig ud i en energisk koncert.

Se hende optræde med numrene Cold Water og Sun In Your Eyes herunder og se hende crowdsurfe til storhittet 'Final Song' øverst i artiklen.

Galaktisk popfest

The Asteroids Galaxy Tour inviterede til et brag af en popfest onsdag eftermiddag i P3 Teltet på Smukfest. Se duoen, der består af Mette Lindberg og Lars Iversen, fyre den af i til nummeret 'Heart Attack' herunder.

'Krammerater'på mission

Hvem kender ikke følelsen af at have brug for et godt gammeldags kram? Det er der rig mulighed for på Smukfest, hvor Krammefabrikken huserer alle festivallens dage.

Du kan selv sammensætte dig kram, og valgmulighederne er mange. Det eneste, det koster, er fem høje knæløft eller sprællemænd.

Du kan blandt andet vælge 'det pivrøde strejkekram', 'det solidariske protestkram' eller 'det helsebringende kurkram'.

De 20 'krammerater' har én mission: At sprede så meget kærlighed og god stemning på Smukfest som muligt.

Politirazzia afbrød busdrift

(Foto: Casper Månsson)

Onsdag eftermiddag, da mange festivalgæster var på vej fra campingpladserne og ind på festivalpladsen, måtte festivalledelsen desværre melde, at shuttlebusserne fra campingsområdet Kærligheden og ind til festivapladsen var indstillet.

Det skyldtes, at en politiet i forbindelse med en razzia havde dømt 11 af festivalens 18 busser ude. Først på aftenen kunne festivalledelsen dog melde, at busdriften var genoptaget.

(Foto: Helle Arensbak © Scanpix)

Aqua-Lene snavede tv-vært i gulvet

Sanger Lene Nystrøm var særdeles glad for at kysse, da 90'ernes største danske popsucces, Aqua, spillede på Stjernescenen onsdag eftermiddag.

Både sanger René Dif, Søren Rasted bag tangenterne og andre bandmedlemmer fik Lene Nystrøms læber at mærke - men børne tv-værten Signe Lindkvist tog dog ubetinget førstepladsen!

Lindkvist var sammen med sine med kendisvenner Jacob Riising og Jonathan Spang kommet på scenen til et nummer, da Lene Nystrøm greb fat om hende og væltede hende om på scenegulvet i et langt kys, der fik Signe Lindkvist til at sprælle med benene.

Du kan selv se det på hendes Instagram-profil her:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk